04.11.2010. / 15:22

Autor: Nacional.hr

Toshiba započela s distribucijom Android tablet prijenosnika FOLIO 100

Jednostavno preuzimanje i dijeljenje glazbe Music Place, koji je pokrenuo 7Digital, nudi jednostavan pristup jednom od najbogatijih glazbenih kataloga. Korisnici mogu preuzeti kupljenu pjesmu ili datoteku na FOLIO 100 ili pohraniti na osobni skladišni prostor a zatim sinkronizirati svoje povezane uređaje putem Interneta

Toshibin Folio 100Toshibin Folio 100Toshiba je objavila kako je započela distribuciju svog nedavno najavljenog media tablet prijenosnika FOLIO 100 u cijeloj Europi. Uređaj sa Android platformom nudi bogat zabavni doživljaj i daje pristup širokom izboru aplikacija i preuzimanje usluga putem Toshiba Market Place.

Media tablet ima ekran od 10,1 inča koji korisniku omogućava lako korištenje multimedijalnih mogućnosti na internetu, korištenje društvenih mreža ili jednostavno čitanje elektronskih knjiga. Širok spektar aplikacija omogućava personalizaciju FOLIO 100 Putem Toshiba Market Place. Korisnici mogu birati između nekoliko stotina aplikacija koje su uredno organizirane u kategorije uključujući komunikaciju, igre, putovanje & mape, poslovanje & financije, e-knjige, druge usluge i još mnogo toga.

U cilju podrške razvojnim programerima, Toshiba nudi pristup platformi koja je posebno posvećena njihovim potrebama. Oni će tu pronaći brojne korisne alate kao i dobiti stručnu podršku za razvijanje novih aplikacija a koje su optimizirane za FOLIO 100 i Toshiba’s Internet pratitelj AC100. Aplikacije mogu biti učitane i dodane portfelju Market Place čim dobiju odobrenje za korištenje na FOLIO 100 i AC100. Atraktivan model udjela prihoda omogućava programerima da sudjeluju sa 70 posto prihoda od svojih aplikacija.

Jednostavno preuzimanje i dijeljenje glazbe Music Place, koji je pokrenuo 7Digital, nudi jednostavan pristup jednom od najbogatijih glazbenih kataloga. Korisnici mogu preuzeti kupljenu pjesmu ili datoteku na FOLIO 100 ili pohraniti na osobni skladišni prostor a zatim sinkronizirati svoje povezane uređaje putem Interneta. Tako se otvara moderan način za uživanje u sadržaju bilo kada i bilo gdje. Očekuje se da će FOLIO 100 u Hrvatskoj biti dostupan u prosincu, a cijena još nije definirana.

Vezane vijesti

INCJ, Hitachi, Sony i Toshiba udružili se u Japan Display

INCJ, Hitachi, Sony i Toshiba udružili se u Japan Display

Innovation Network Corporation of Japan ("INCJ"), Hitachi, Ltd. ("Hitachi"), Sony Corporation ("Sony") i Toshiba Corporation ("Toshiba") potpisali su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika