05.11.2010. / 16:35

Autor: Sanija Hasanić

Zahvala obitelji Jurak: Čitatelji Nacional.hr-a i Newsa dosad prikupili 11,5 tisuća kn

Za samohranu majku Željku Jurak i njenog 8-godišnjeg, teško bolesno, sina Alberta čitateli Zagreb Newsa i internet portala Nacional.hr prikupili su više od 11,5 tisuća kuna.

Željka Jurak i njen 8-godišnji sin Albert moći će kupiti nova kolica i otići na liječenjeŽeljka Jurak i njen 8-godišnji sin Albert moći će kupiti nova kolica i otići na liječenjeŽeljku Jurak i njenog sina Alberta život nije mazio, a tešku situaciju u kojoj su se našli hrabra majka i njen ozbiljno bolesni sin prepoznao je velik broj naših čitatelja, tako da je za pomoć ovoj maloj obitelji do sada uplaćeno više od 11,500 kuna.

Albert ima 8 godina, nepokretan je, ima brojne ozbiljne dijagnoze i njegova majka o njemu skrbi 24 sata dnevno. Željka ne radi nigdje, novac zaradi tu i tamo pospremivši nečiji dom ili opegla kome odjeću, a ponekada i pušta glazbu u nekom od klubova jer je to jako veseli te na taj način priskrbljuje dodatan novac za život svog sin i sebe.

Željka i maleni Albert Jurak molili su pomoć kako bi kupili nova kolica i otišli na liječenje u Krapinske Toplice. Oboje zahvaljuju na svakoj uplaćenoj kuni svim ljudima dobre volje.

Broj tekućeg računa: 3208671947, na ime Željke Jurak, otvoren u Hrvatskoj poštanskoj banci

Žiro račun Hrvatske poštanske banke:
2390001-1070000029

Vezane vijesti

Humanitarna akcija "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine"

Humanitarna akcija "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine"

Tradicionalnu humanitarnu akciju "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine" organizirao je danas na glavnom zagrebačkom trgu Socijaldemokratski forum žena… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika