05.11.2010. / 17:17

Autor: Tin Horvat

Perreletova perjanica – novi, veći i žešći Turbine sat

Hrabar, inovativan i u svome prepoznatljivom stilu, novi Turbine XL, oslobođen je da pokaže svoj puni potencijal u kućištu od 50mm

Strast, znanje i entuzijazam tri su glavna motiva tvrtke Perrelet. Još 1777. godine, kada je Abraham-Louis Perrelet završio svoji automatski mehanizam to su bile kvalitete koje su ga inspirirale.

Kao izum koji kuca u svakom mehaničkom satu današnjice, Perrelet doživljava svoje mehanizme kao najveći prioritet. Njihov patent još iz 1995. godine mehanizam je sa dvostrukim rotorom, poslasticom za sve ljubitelje prave mehanike; jedan je smješten klasično na poleđini sata a drugi na samom brojčaniku.

Obzirom na efekt koji dobivamo prilikom njegove rotacije, ime ovog modela je bilo neizbježno; Perrelet Turbine… Hrabar, inovativan i u svome prepoznatljivom stilu, novi Turbine XL, oslobođen je da pokaže svoj puni potencijal u kućištu od 50mm. Prateći nezaustavljivi trend predimenzioniranih satova time je narastao za punih 6mm u odnosu na stari model. Pogled na brojčanik i njegov rotor sa 12 oštrica u crnoj, narančastoj i zelenoj boji je, zahvaljujući tim gabaritima, zapanjujuć.

Vezane vijesti

Đukanović krenuo Sanaderovim stopama

Đukanović krenuo Sanaderovim stopama

Bivši predsjednik crnogorske države i vlade i sadašnji čelnik vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović nosi na lijevoj ruci sat… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika