10.11.2010. / 21:18

Autor: Totalsport

Schumacher: Abu Dhabi neće biti moja posljednja utrka

- Prednost je što smo već počeli raditi na novom bolidu, ali ne treba očekivati čuda. Ne možemo napraviti dva koraka naprijed. U usporedbi s Ferrarijem, McLarenom ili Red Bullom, mi smo mala momčad - poručio je Schumacher

Michael SchumacherMichael SchumacherSedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Michael Schumacher još je jednom odbacio nagađanja da će na kraju ove sezone definitivno otići u mirovinu...

- Utrka u Abu Dhabiju predstojeći vikend sigurno neće biti moja posljednja u Formuli 1 - jasno je poručio njemački vozač u razgovoru za Kleine Zeitung.

Dodao je, štoviše, da se u Abu Dhabiju želi plasirati na postolje, a razlog je jasan. Ukoliko ne bude među prvom trojicom, ova će godina ući u povijest kao jedina u kojoj nije uhvatio nijedno postolje, a da je pritom vozio sve utrke.

Podsjetimo, 41-godišnji Schumacher se nakon tri sezone stanke, ove godine vratio u Formulu 1 kao član Mercedesa. No, unatoč optimističnim najavama, nije bio ni sjena vozača koji je u bolidima Benettona i Ferrarija vladao ovim sportom. Ove su mu sezone najbolji rezultati tri četvrta mjesta, a u ukupnom se poretku nalazi na devetom mjestu.

Iako je Mercedes već sredinom ove sezone krenuo s pripremama za sljedeću, Schumacher tvrdi da momčad neće biti dominantna kao 2009. kad je nosila ime Brawn.

- Prednost je što smo već počeli raditi na novom bolidu, ali ne treba očekivati čuda. Ne možemo napraviti dva koraka naprijed. U usporedbi s Ferrarijem, McLarenom ili Red Bullom, mi smo mala momčad - poručio je Schumacher.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika