23.11.2010. / 14:45

Autor: Hina

Glavna skupština Sunčanog Hvara početkom 2011.

U obavijesti o sjednici Nadzornog odbora ne spominju se detalji dnevnog reda i prijedloga odluka najavljene Glavne skupštine

Skupština dioničara održati će se 3.1.2011.Skupština dioničara održati će se 3.1.2011.Glavna skupština dioničara hvarske hotelske tvrtke Sunčani Hvar održat će se 3. siječnja 2011. u Zagrebu, izvijestili su danas iz te tvrtke u obavijesti o sjednici Nadzornog odbora održanoj krajem prošlog tjedna.

Kako se navodi u obavijesti objavljenoj na Zagrebačkoj burzi, Nadzorni odbor Sunčanog Hvara sjednicu je održao u petak, 19. studenog, a na toj je sjednici prihvatio financijska izvješća, izvješće Uprave te izvješće revizora za 2009. godinu.

Također su utvrđeni dnevni red i prijedlozi odluka za predstojeću Glavnu skupštinu dioničara koja će se održati 3. siječnja 2011. godine, ističu iz Sunčanog Hvara.

Navodi se i da je Nadzorni odbor, poštujući odredbe Statuta društva, "dao Upravi prethodnu suglasnost na donošenje odluke o zasnivanju založnog prava u korist porezne uprave na Hotelu Bodul, radi obročne otplate potraživanja koje Ministarstvo finacija ima prema Sunčanom Hvaru d.d.".

U obavijesti o sjednici Nadzornog odbora ne spominju se detalji dnevnog reda i prijedloga odluka najavljene Glavne skupštine.

Prošlotjednoj sjednici Nadzornog odbora u Zagrebu prethodila je i konferencija za novinare većinskog vlasnika Sunčanog Hvara Orco Property Group na kojoj je njezin predsjednik Jean-Francois Ott naznačio želju da će ta Grupa i dalje voditi Sunčani Hvar, ali i pozvao državu odnosno Hrvatski fond za privatizaciju da izvrše preuzete obveze u toj tvrtki. Tom su prigodom čelnici Orca najavili da će putem Nadzornog odbora i Skupštine dioničara Sunčanog Hvara predložiti smanjenje nominalne vrijednosti dionice kako bi bilanca Sunčanog Hvara postala čistija i jasnija, kao i da se s bankama dogovaraju o reprogramiranju zajmova Sunčanom Hvaru te pretvaranju zajmova u vlasničke udjele.

Vezane vijesti

Uvesti red u Zagrebački holding

Uvesti red u Zagrebački holding

Gradonačelnik Milan Bandić upozorio je danas, govoreći o stanju u Zagrebačkom holdingu da bi, ako se nešto ne promijeni i ne uvede red u tu, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika