27.11.2010. / 19:07

Autor: Totalsport

UEFA Futsal Cup: Ekonomac - Nacional 4-1

"Odigrali smo dobru utakmicu, naši igrači ostavili su srce na terenu. Šteta, mišljenja sam da smo uz malo sreće mogli doći do povoljnijeg rezultata", rekao je trener hrvatskih malonogometnih prvaka Marinko Mavrović

Nacional je zabilježio i drugi porazNacional je zabilježio i drugi porazHrvatski prvak Nacional doživio je i drugi poraz u Elitnoj rundi UEFA Futsal Cupa. U drugom nastupu hrvatskog prvaka je pobijedio domaćin Ekonomac...

U prepunoj kragujevačkoj dvorani Jezero, u uzavreloj atmosferi, Nacional je ponovo odigrao dobru utakmicu te bio nadomak iznenađenju.

Počelo je vatreno, a već u prvim minutama Korab Morina, Grcić i Nene propuštaju stopostotne prigode za vodstvo, ali je vratar Aksentijević, koji je briljirao na susretu, uspio obraniti sve udarce Nacionala. Ipak u 3. minuti domaći su poveli preko Rajića na asistenciju Kocića. Rani pogodak Ekonomca dao je krila domaćinu koji se nošem podrškom 5.500 gedatelja razletio po terenu. U posljednjij minuti prvog poluvremena Ekonomac je došao do vodstva od 2-0. Rajčević je sa 15 metara iz slobodnog udarca pogodio mrežu Nacionala.

U nastavku Nacional kreće ofenzivnije i u 31. minuti Ugarković lobuje vratara Aksentijevića za smanjenje vodstva na 1-2. Nacional je u tim trenucima zagospodario terenom , a velike prigode za poravnanje imali su Capar, Grcić i Nene. Dvoboj u Kragujecu je prelomljen u 37. minuti kada Šestić gubi loptu a De Souza sam pred Stojkićem povećava prednost domaćina na 3-1. Nakon toga Nacional uvodi igrača-vratara i bez golmana pokušava doći do zgoditka, međutim 25.sekundi prije kraja Marinković pogađa sa gola na gol za konačnh 4-1.

"Odigrali smo dobru utakmicu, naši igrači ostavili su srce na terenu. Šteta, mišljenja sam da smo uz malo sreće mogli doći do povoljnijeg rezultata", rekao je trener hrvatskih malonogometnih prvaka Marinko Mavrović.

U drugom dvoboju skupine A europski prvak Benfica je u dramatičnoj završnici pobjedila ukrajinski Taim Ljviv 2-1. Odlučujući pogodak postigao je kapetan Pedro Costa tri sekunde prije kraja susreta.

U nedjelju Nacional igra protiv Ukrajinaca.

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika