28.11.2010. / 09:22

Autor: Nacional.hr

Ples sa zvijezdama: Žiri izbacio Petra Vlahova i Anu Domišljanović

U sinoćnjoj emisiji parovi su plesali sambu. Najbolje ocjene žirija dobili su Nera Stipičević i Damir Horvatinčić. Dobili su čak tri desetke i jednu devetku. Nakon toga svi parovi su pokazali koliko su usavršili bečki valcer

Petar Vlahov i Ana DomišljanovićPetar Vlahov i Ana DomišljanovićČetvrti par koji je napustio petu sezonu HTV-ovog showa 'Ples sa zvijezdama' su Petar Vlahov i njegova partnerica Ana Domišljanović. Drugi par koji je prema mišljenju gledatelja najlošije plesao su Mila Horvat i Robert Schubert, međutim žiri je na kraju ipak presudio u njihovu korist.

'Objektivno, žiriju se nema što prilagoditi. Poručio bih zvijezdama koje će se natjecati u budućim sezonama da ovo nije samo promocija, treba puno trenirati. Jako sam sretan što sam ovako daleko dogurao, rekao je Petar Vlahov nakon ispadanja.

U sinoćnjoj emisiji parovi su plesali sambu. Najbolje ocjene žirija dobili su Nera Stipičević i Damir Horvatinčić. Dobili su čak tri desetke i jednu devetku. Nakon toga svi parovi su pokazali koliko su usavršili bečki valcer. I u tome su Nera i njezin partner bili najbolji te dobili najvišu ocjenu, devet.

Vezane vijesti

'Na HTV-u se krše pravila novinarskog izražavanja i struke'

'Na HTV-u se krše pravila novinarskog izražavanja i struke'

Predsjednica IO HND-a pri HTV-u, Elizabeta Gojan, priopćenjem je upozorila javnost i medije kako se na HTV-u krše pravila novinarskog izražavanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika