22.12.2010. / 13:45

Autor: Martina Čizmić

Rekonstrukcija Cibone: Ivica Lovrić imenovan novim predsjednikom kluba

"Momčad ima potencijala ispuniti zadane ciljeve. No, prvo moramo riješiti financijska dugovanja, elementarne probleme kao što su grijanje, telefoni...", rekao je Lovrić

Novo vodstvo kluba dobilo je podršku i od igrača (Foto: T. Smoljanović)Novo vodstvo kluba dobilo je podršku i od igrača (Foto: T. Smoljanović)Grad Zagreb i službeno je preuzeo kontrolu nad košarkaškim klubom Cibona. Naime, izvanredna skupština danas je imenovala tročlanu skupštinu na čijem će čelu biti pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, Ivica Lovrić. Uz njega Cibonu će voditi i Slavko Kojić te Zdenko Antunović.

Na konferenciji za novinare održanoj nakon skupštine novi je predsjednik prije svega zahvalio igračima i trenerima koji su izdržali cijelu "kalvariju kluba". Obećao je da će pronaći rješenje za isplatu plaća zaposlenicima. Istaknuo je kako neki od igrača plaću nisu dobili i po 16 mjeseci, a zaposlenici i po godinu dana.

"Momčad ima potencijala ispuniti zadane ciljeve. No, prvo moramo riješiti financijska dugovanja, elementarne probleme kao što su grijanje, telefoni...", rekao je Lovrić.

Dodao je kako će u sljedećih mjesec dana utvrditi pravo financijsko stanje kluba nakon čega će moći napraviti i plan za spas Cibone kao kluba, ali i kao prepoznatljivog sportskog branda.
Novi direktor, Zdenko Antunović istaknuo je kako će uz pomoć gradonačelnika Milana Bandića vratiti Cibonu na puteve stare slave.

Igrači su sretni jer se situacija počela rješavati. U njihovo ime na konferenciji je sudjelovao kapetan Marin Rozić koji je istaknuo kako su se stvari napokon pomaknule s mrtve točke.

"Dotaknuli smo dno. Sada možemo samo prema gore. Cibona ne može bez Grada. Nadam se da će sve dobro ispasti", rekao je Rozić i otkrio kako su zbog svega što se događalo proteklih dana imali problema održati normalan trening.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika