31.12.2010. / 15:53

Autor: Hina

Bivši gradonačelnik Kutjeva optužen da je izbornu kampanju plaćao gradskim novcem

Pavković je 2009. bio gradonačelnički kandidat HSS-a i HSLS-a, a izbore je izgubio od Ivice Nikolića kandidata SDP-a, HNS-a i HSU-a

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaBivšeg gradonačelnika Kutjeva Antu Pavkovića USKOK je optužio da je na izborima za gradonačelnika 2009. troškove svoje izborne kampanje plaćao novcem iz gradskog proračuna.

USKOK je protiv Pavkovića podigao optužnicu kojom ga tereti da je kao bivši gradonačelnik i izborni kandidat tijekom kampanje od travnja do kraja svibnja 2009. odobrio korištenje telefonskih usluga na trošak grada i gradskim novcem plaćao promidžbene plakate i letke.

Optužnicu protiv bivšeg gradonačelnika USKOK je nakon provedene istrage podigao pred osječkim Županijskim sudom, a na teret mu stavlja zlouporabu položaja i ovlasti.

Pavković je 2009. bio gradonačelnički kandidat HSS-a i HSLS-a, a izbore je izgubio od Ivice Nikolića kandidata SDP-a, HNS-a i HSU-a.

Vezane vijesti

Odluka o optužnici protiv Čehoka u svibnju

Odluka o optužnici protiv Čehoka u svibnju

Optužno vijeće zagrebačkoga Županijskog suda nastavit će početkom svibnja razmatrati optužnicu protiv bivšega varaždinskoga gradonačelnika Ivana… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 31.12.10. 20:47

nije valjda i on iz vladajuće koalicije? :-D


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika