02.02.2011. / 10:00

Autor: Nacional.hr

Krunoslav Kićo Slabinac doživio moždani udar

Glazbenik je doživio moždani udar, uzrokovan ugruškom koji je začepio oštećenu arteriju. Trenutačno se nalazi u jedinici intenzivne skrbi KBC-a Rebro

Krunoslav Kićo Slabinac; Foto: Marko Prpić/PIXSELLKrunoslav Kićo Slabinac; Foto: Marko Prpić/PIXSELLZdravstveno stanje 66-godišnjeg pjevača Krunoslava Kiće Slabinca nije baš najbolje. 28. siječnja doživio je moždani udar, uzrokovan ugruškom koji je začepio oštećenu arteriju. Trenutačno se nalazi u jedinici intenzivne skrbi KBC-a Rebro, javlja Jutarnji list.

S obzirom da je riječ o blažem obliku moždanog udara, liječnici uopće ne sumnjaju u njegov oporavak.

Kako su za isti dnevni list potvrdili njegovi prijatelji, slavonski pjevač se već duže vrijeme ne osjeća baš najbolje, a posebno razočaranje uslijedilo je nakon prometne nesreće kod Našica u kojoj je usmrtio pješaka koja se dogodila u studenom 2008. godine.

Nakon toga Krunoslav Kićo Slabinac se navodno okrenuo kocki. Zbog loše financijske situacije navodno nije imao niti za režije. Nikakav odnos navodno nema ni s nevjenčanom suprugom Jadrankom i sinovima. Glazbena karijera također je krenula silaznom putanjom.

Vezane vijesti

Piletinom umjesto govedine protiv moždanog udara

Piletinom umjesto govedine protiv moždanog udara

Iako prehrana s visokim udjelom bjelančevina može biti korisna nisu svi proteini isti - konzumiranje velikih količina crvenog mesa povećava rizik od… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 02.02.11. 10:07

Jos da moze zapivat,svoju popularnu pjesmicu,,,vracam ti se Jugo zemljo uspomena i ljepih zena,,,


registracija
8/8/09

tovar62, 02.02.11. 10:07

Jos da moze zapivat,svoju popularnu pjesmicu,,,vracam ti se Jugo zemljo uspomena i ljepih zena,,,


registracija
7/6/05

Marko, 02.02.11. 10:25

tovaru jedan ajde ne pisi gluposti kico je OK covjek a mi hrvati smo zli i uvjek se sjetimo necek so nema veze sa vezom KICO JE LEGENDA I OSTACE ZELIM MU BRZ OPORAVAK.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika