19.07.2011. / 15:36

Autor: Totalsport

Wozniacki u vezi s ponajboljim golferom današnjice?

U ponedjeljak je menadžerska agencija koja vodi brigu o sjevernoirskom golferu priopćila da je McIlroy prekinuo višegodišnju vezu s Holly Sweeney, a svega nekoliko sati kasnije internet su preplavile fotografije na kojima mladić na ulicama Londona izmjenjuje nježnosti s danskom tenisačicom

Caroline WozniackiCaroline WozniackiNajbolja svjetska tenisačica Caroline Wozniacki (21) navodno je u vezi s jednim od najboljih golfera današnjice Roryjem McIlroyem.

U ponedjeljak je menadžerska agencija koja vodi brigu o sjevernoirskom golferu priopćila da je McIlroy prekinuo višegodišnju vezu s Holly Sweeney, a svega nekoliko sati kasnije internet su preplavile fotografije na kojima mladić na ulicama Londona izmjenjuje nježnosti s danskom tenisačicom.

McIlroy je gledao Wozniacki u Wimbledonu prošli mjesec, ali par se navodno upoznao tek na boksačkom dvoboju između Vladimira Klička i Davida Hayea, 2. srpnja u Hamburgu. No, odnos očito nije ostao samo na poznanstvu.

McIlroy je došao u središte pažnje prošli mjesec kad je osvojio US Open, jedan od ''majora'', četiri najveća turnira u svijetu golfa. Postao je pritom najmlađi pobjednik spomenutog turnira još od 1923. godine. Zasad je, po tom pitanju, ispred nove djevojke koja još uvijek čeka prvi Grand Slam naslov.

Osim po tome, novi se par drastično razlikuje i po navijačkim sklonostima. McIlroy je poznat kao žestoki navijač Manchester Uniteda, dok je njegova nova ljubav velika obožavateljica ljutog rivala Liverpoola.

Vezane vijesti

WTA: Serena Williams skočila na šesto mjesto

WTA: Serena Williams skočila na šesto mjesto

Nakon osvajanja WTA turnira na plavoj zemlji Madrida Amerikanka Serena Williams napredovala je za tri mjesta na najnovijoj ljestvici najboljih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika