01.09.2011. / 11:44

Autor: Totalsport

Bellamy kao slobodan igrač u Liverpoolu

Bellamy je bio među onim nepoželjnim igračima Cityja koje je klub želio otpustiti kako bi smanjio izdatke na plaće igračima

Craig Bellamy Craig Bellamy Nogometni reprezentativac Walesa Craig Bellamy napustio je redove Manchester Cityja kao slobodan igrač i potpisao ugovor s bivšim klubom Liverpoolom.

Detalji transfera, osim podatka da je u Liverpool stigao kao slobodan igrač, nisu objelodanjeni, a jedina informacija je ta da Velšanin nije želio pristati na plaću manju od one koju je primao u Cityju (90.000 funti). Bellamy je bio među onim nepoželjnim igračima Cityja koje je klub želio otpustiti kako bi smanjio izdatke na plaće igračima.

Napadaču Walesa bilo je dopušteno napuštanje reprezentativnog kampa kako bi realizirao svoj prelazak iz kluba u kojem je postao žrtva brzotrošećih vlasnika koji su doveli velika napadačka imena koja su istisnula 32-godišnjeg napadača iz prvog sastava "građana". Bellamy je prošlu sezonu proveo na posudbi u svom matičnom klubu Cardiffu za koji je u 36 nastupa upisao 11 pogodaka. Velšanin je, baš kao i u Cityju, tražio broj 39 na leđima svog dresa.

Vezane vijesti

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Nizozemski nogometni reprezentativac i dosadašnji član Liverpoola Dirk Kuyt potpisao je trogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, potvrdio je u nedjelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika