03.10.2011. / 13:37

Autor: Totalsport

WTA Peking: Woznicki jedva u 2. kolo

Hradecka je dugo prijetila Dankinji, ali se na kraju Wozniacki uspjela othrvati napadima i izbjeći novo rano ispadanje na turniru

Caroline Wozniacki Caroline Wozniacki Najbolja tenisačica svijeta Caroline Wozniacki plasirala se teškom mukom u 2. kolo WTA turnira u Pekingu pobjedom protiv 48. tenisačice svijeta Lucie Hradecke 3-6, 6-0, 7-5.

Hradecka je dugo prijetila Dankinji, ali se na kraju Wozniacki uspjela othrvati napadima i izbjeći novo rano ispadanje na turniru. Podsjećamo, prošlog je tjedna Wozniacki poražena u 3. kolu WTA turnira u Tokiju, na kojem je branila naslov, od Estonke Kaie Kanepi (7-5, 1-6, 6-4).

Nešto ranije, uoči početka turnira u Pekingu, Wozniacki se nakratko okušala u badmintonu protiv Kineza Caija Yuna, svjetskog prvaka u parovima.

Uoči starta ekshibicijskog meča Wozniacki je na dar dobila par badmintonskih reketa, a sYun joj je tijekom kratkog susreta pokazivao pravilno držanje reketa i pokazivao joj kako pravilno udariti lopticu. Potom je duo zamijenio badmintonske za teniske rekete, a nakon par izmjena ugodno druženje je okončano prijateljskim stiskom ruke.

WTA Peking, 1. kolo:

Wozniacki (1) - Hradecka 3-6, 6-0, 7-5

Zakopalova - Petrova 6-3, 6-7(3), 6-1

Zheng - Brianti 4-6, 6-1, 7-5

Kirilenko - Görges 7-6(9), 6-3

Razzano - Dulko 6-2, 6-3

Vezane vijesti

WTA: Serena Williams skočila na šesto mjesto

WTA: Serena Williams skočila na šesto mjesto

Nakon osvajanja WTA turnira na plavoj zemlji Madrida Amerikanka Serena Williams napredovala je za tri mjesta na najnovijoj ljestvici najboljih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika