04.10.2011. / 10:36

Autor: Totalsport

Crosby na listi ozlijeđenih, propušta najmanje prvi tjedan NHL lige

Podsjećamo, kapetan i centar trostrukih NHL prvaka, posljednji put s njim u momčadi 2009. godine, još se uvijek nije u potpunosti oporavio od težeg potresa mozga pretprljenog početkom godine

Sidney CrosbySidney CrosbySidney Crosby, 24-godišnji hokejaš Pittsburgh Penguinsa, propustit će minimalno prvi tjedan natjecanja u NHL ligi.

Podsjećamo, kapetan i centar trostrukih NHL prvaka, posljednji put s njim u momčadi 2009. godine, još se uvijek nije u potpunosti oporavio od težeg potresa mozga pretprljenog početkom godine.

Pittsburg je Crosbyja stavio na listu ozlijeđenih, što znači da će sjajni hokejaš sigurno propustiti prvi tjedan natjecanja u NHL ligi. Penguinsi otvaraju sezonu gostovanjem kod Vancouvera u četvrtak.

Prema pravilima, Crosby se momčadi ne smije priključiti prije 13. listopada, kada će Pitsburgh ugostiti momčad Washingtona. No, pitanje je hoće li i tada biti spreman.

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika