20.10.2011. / 10:29

Autor: Totalsport

Guardiola: Ovo je bila egzibicija

Čestitam igračima na ozbiljnom pristupu, kakav ogled na ovoj razini i zaslužuje - istaknuo je Guardiola

Pepe GuardiolaPepe GuardiolaTrener nogometaša Barcelone Pep Guardiola pohvalio je svoje igrače za prikazanu igru u pobjedi 2-0 protiv češkog prvaka Viktorije iz Plzena u 3. kolu H skupine Lige prvaka.

Strijelci za pobjedu aktualnog prvaka Europe bili su Iniesta u 10. i Villa u 82. minuti. Barcelona i Milan su na najboljem putu prolaska u nokaut-fazu. I jedni i drugi imaju po 7 bodova, ali je Milan prvi zbog bolje gol-razlike. BATE Borisov i Viktorija Plzen imaju po jedan bod i borit će se za treće mjesto u skupini i odlazak u Europa ligu, ne bude li senzacionalnih rezultata u nastavku.

- Ponudli smo egzibicijsku utakmicu, odigrali smo uobičajeno dobro. Novost je da smo pobijedili, a Lionel Messi nije zabio gol. Protiv defenzivno postavljenih momčadi je najteže zabiti gol. No, i to je dio igre. Imali smo puno prilika. Generalno mislim da smo odigrali odličnu utakmicu. Nismo primili gol, što znači da je cijela momčad bila uključena u utakmicu. Čestitam igračima na ozbiljnom pristupu, kakav ogled na ovoj razini i zaslužuje - istaknuo je Guardiola, te apostrofirao još nešto.

- Neki rezoniraju da nismo bili dobri jer nismo pobijedili s većom razlikom. Moram reći da mi se takvo razmišljanje uopće ne dopada. Ne, odigrali smo jako dobru utakmicu.

Vezane vijesti

Guardiola igračima objavio odlazak

Guardiola igračima objavio odlazak

Nema više nikakve sumnje - Josep Pep Guardiola od sljedeće sezone neće biti trener nogometaša Barcelone, još uvijek aktualnih europskih i španjolskih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika