11.11.2011. / 13:26

Autor: Totalsport

Četvrta uzastopna pobjeda Bruinsa

Dva pogotka Brada Marchanda, gol i asistencija Tylera Seguina i tri asistencije Joea Corva bile su dovoljne Bruinsima za sedmu pobjedu sezone

Hokejaši Boston BruinsaHokejaši Boston BruinsaNakon vrlo lošeg ulaska u sezonu hokejaši Bostona, aktualni prvaci NHL lige, počeli su se buditi i u četvrtak su došli do četvrte uzastopne pobjede. U svome su TD Gardenu srušili Edmonton sa 6-3.

Dva pogotka Brada Marchanda, gol i asistencija Tylera Seguina i tri asistencije Joea Corva bile su dovoljne Bruinsima za sedmu pobjedu sezone. Uz isto toliko poraza sada su na 11. mjestu Istočne konferencije. Bila im je ovo deseta uzastopna pobjeda protiv Oilersa za koje je dva gola zabio Ryan Smyth.

Bostonovi prethodnici na tronu NHL lige, hokejaši Chicaga, prekinuli su niz od tri poraza. Slavili su u gostima kod Columbusa, najlošije momčadi lige, sa 6-3. Prvo ime Blackhawksa s dva gola i asistencijom bio je Jonathan Toews, a zabijali su i Andrew Brunette, Steve Montador, Patrick Kane i Marian Hossa. Columbusu je ovo bio treći poraz zaredom, a u tim je utakmicama ubilježio gol-razliku 6-19. Jedini koji je u dvoboju protiv Chicaga izvukao kakvo-takvo zadovoljstvo bio je Rick Nash koji je asistencijom Marku Letesteu došao do jubilarnog 500. poena u NHL karijeri.

Vancouver je slavio u gostima kod Los Angelesa s 3-2. Za aktualne prvake Zapadne konferencije je to bila osma pobjeda u posljednjih 11 okršaja protiv Kingsa u regularnom dijelu sezone, a izbacili su kalifornijsku momčad i u doigravanju 2010. godine.

NHL liga, četvrtak:

Los Angeles - Vancouver 2-3
Boston - Edmonton 6-3
Columbus - Chicago 3-6
St. Louis - Toronto 2-3, kazneni udarci
Winnipeg - Florida 2-5
Colorado - New York Islanders 4-3, produžetak
Phoenix - Montreal 2-3, produžetak
San Jose - Minnesota 3-1

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika