23.11.2011. / 10:43

Autor: Totalsport

NHL: Gosti odnijeli sve pobjede

U posljednjoj utakmici dana Edmonton je slavio protiv Nashvillea 6-2 u utakmici u kojoj je ključnu prednost (3-0) stekao već u prvoj trećini

Hokejaši Toronto Maple LeafsaHokejaši Toronto Maple LeafsaUtorak je bio dan gostiju u najjačoj hokejaškoj ligi svijeta. Odnijeli su pobjede u sve tri odigrane utakmice, a najuvjerljiviji bili su Toronto Maple Leafsi koji su sa 7-1 isprašili Tampu Bay.

Toronto je u susret protiv Tampe Bay ušao s četiri poraza u prethodnih pet susreta, a sada je uspio isprati slabiji dojam u posljednje vrijeme. Tyler Bozak upisao je dva gola i asistenciju, a Tim Connolly gol i dvije asistencije u trijumfu Maple Leafsa. Jedini gol za poraženi sastav zabio je Vincent Lecavalier u prvoj trećini.

Los Angeles Kingsi slavili su protiv St. Louis Bluesa 3-2 golom Williea Mitchella pet minuta i 48 sekundi prije kraja susreta, a bio mu je to premijerni gol sezone. Svoj deseti ovosezonski gol za Kingse zabio je Slovenac Anže Kopitar, najbolji klupski strijelac, dok je jednog dodao i Jonathan Bernier. Kingsima je ovo bila tek treća pobjeda u St. Louisu u posljednjih 11 gostovanja.

U posljednjoj utakmici dana Edmonton je slavio protiv Nashvillea 6-2 u utakmici u kojoj je ključnu prednost (3-0) stekao već u prvoj trećini. Istaknutiji igrači Oilersa bili su Jordan Eberle s dva gola i asistencijom, te Shawn Horcoff s dva postignuta gola. Edmontonu je ovo bila tek druga pobjeda u sedam posljednjih susreta, kao i 11. ovosezonska u 21. odigranom susretu.

NHL liga, utorak:

St. Louis - Los Angeles 2-3

Tampa Bay - Toronto 1-7

Nashville - Edmonton 2-6

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika