02.12.2011. / 11:26

Autor: Totalsport

Rivaldo: Napuštam Sao Paulo, ali ne i nogomet

"Imam još dosta toga za ponuditi i planiram igrati do kraja 2012. godine", napisao je Rivaldo

Rivaldo Vítor Borba FerreiraRivaldo Vítor Borba FerreiraRivaldo Vítor Borba Ferreira, 39-godišnji nogometaš koji je 2002. godine s brazilskom reprezentacijom osvojio naslov svjetskog prvaka, objavio je kako broji zadnje dane u Sao Paulu.

''Volio bih vas sve izvijestiti da od subote, kada ću odraditi zadnji trening, više neću biti igrač Sao Paula. Klupski čelnici su mi službeno rekli da neću biti član ovog kluba sljedeće godine. Ovo nije i moj oproštaj od karijere. Imam još dosta toga za ponuditi i planiram igrati do kraja 2012. godine'', napisao je Rivaldo na svom Twitter-profilu.

Nakon što je od 2008. do 2010. godine bio član uzbekistanskog Bunyodkora, Rivaldo je u studenome prošle godine pristupio Mogi Mirimu, klubu u kojem je igrao na počecima karijere, tijekom 1992. i 1993. godine, te u kojem je obnašao dužnost predsjednika. U siječnju ove godine prešao je u Sao Paulo na posudbu.

Otkad je u listopadu vođenje momčadi preuzeo Emerson Leao, 62-godišnji stručnjak i bivši dugogodišnji vratar brazilske nogometne reprezentacije, a kasnije nakratko i izbornik Brazila, Rivaldo je pao u drugi plan.

Iako Leao nije ubilježio posebno dobre rezultate, klub mu je produljio ugovor za godinu dana, što je očito bio signal da za Rivalda, službeno najboljeg nogometaša svijeta 1999. godine, više nema mjesta u momčadi.

Rivaldo je tijekom karijere igrao za Santa Cruz, Mogi Mirim, Corinthians, Palmeiras, Deportivo iz La Corune, Barcelonu, Milan, Cruzeiro, Olympiacos, AEK iz Atene, Bunyodkor i Sao Paulo.

Vezane vijesti

Raul: Mogu samo reći ovo, odlazim iz Europe

Raul: Mogu samo reći ovo, odlazim iz Europe

U četvrtak su Schalke i njegov španjolski 34-godišnji nogometaš Raul obznanili da prekidaju suradnju na kraju aktualne sezone, u kojoj se klub iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika