08.12.2011. / 10:57

Autor: Totalsport

NHL: Philadelphia pobijedila nakon 0-3

Carolina je, pak, prekinula niz od sedam uzastopnih poraza, pobjedom u Edmontonu kod Oilersa s 5-3

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaMomčad Philadelphia Flyersa svladala je u gostima Buffalo s 5-4 u produžetku, iako su Sabresi u 20. minuti utakmice poveli s 3-0.

U istoj minuti, točnije u zadnjoj sekundi prve trećine, Max Talbot je zabio prvi gol za goste za smanjenje na 3-1. U drugom periodu su Flyersi zabili tri gola, a u vodstvo 4-3 doveo ih je veteran Jaromir Jagr.

Drew Stafford izjednačio je za domaćine minutu i 35 sekundi prije kraja dvoboja. No, u dodatnom vremenu je oba boda gostima svojim pogotkom donio Claude Giroux.

Philadelphia je dobila treću utakmicu zaredom. Zanimljivo da je u prvoj pobjedi u tom nizu, protiv Anaheima, također nadoknadila zaostatak od tri gola razlike!

Buffalo je, pak, izgubio treću od zadnje četiri utakmice. Pretrpio je šesti poraz u zadnjih sedam ogleda na svom ledu.

Zanimljivo da su u srijedu gosti slavili u sve tri utakmice uz po pet postignutih golova.

Washinton je dobio Ottawu s 5-3, a jedan gol za gostujuću i pobjedničku momčad zabio je Alex Ovečkin. Ottawi je to treći poraz u zadnje četiri utakmice.

Carolina je, pak, prekinula niz od sedam uzastopnih poraza, pobjedom u Edmontonu kod Oilersa s 5-3. Novi trener Hurricanesa Kirk Muller ostvario je svoju prvu pobjedu u petoj utakmici na klupi. Carolina je svejedno i dalje posljednja u poretku Istočne konferencije.

NHL liga, srijeda:

Ottawa - Washington 3-5

Buffalo - Philadelphia 4-5 (produžetak)

Edmonton - Carolina 3-5

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika