14.12.2011. / 16:06

Autor: Nacional.hr

Gradonačelnik Našica kupio Passat vrijedan 237 tisuća kuna

"Ne isplati se ulagati u popravak starog i zato smo kupili novi službeni automobil", izjavio je Žagar

Volkswagen PassatVolkswagen PassatGradonačelnik Našica, HDZ-ovac Krešimir Žagar, kupio je iz gradskog proračuna novo službeno vozilo, elegantni Volkswagen Passat CC vrijedan oko 237 tisuća kuna, izvještava Glas Slavonije.

O visini izdvojne sume ne vidi ništa sporno. "Sa starim automobilom imali smo mnogo problema. Imali smo niz kvarova, a popravak samo jednog stajao bi 20.000 kuna. Ne isplati se ulagati u popravak starog i zato smo kupili novi službeni automobil", izjavio je Žagar.

Prije nabave novog službenog automobila proveden je postupak javne nabave ili natječaj. Novi Passat će gradonačelnik Žagar koristit za službena putovanja, kao i Gradska uprave, ustanove i tvrtke u vlasništvu Grada.

Dosadašnje službeno vozilo staro je pet godina i prešlo je 236.895 kilometara. Stari Passat prodaje se po početnoj cijeni od 79.950 kuna.

Vezane vijesti

Gradska uprava Moskve odobrila prosvjede protiv Putina 6. svibnja

Gradska uprava Moskve odobrila prosvjede protiv Putina 6. svibnja

Moskovska gradska uprava odobrila je okupljanje ruske oporbe 6. svibnja, dan uoči svečanog polaganja prisege Vladimira Putina na predsjedničku… Više

Komentari

registracija
3/12/10

Yoda, 14.12.11. 20:43

Baš je morao uzeti Passat CC ? Mogao je i onaj jeftiniji 50.000 kuna... No, budale koje plaćaju porez i koje nitko ništa ne pita plaćaju i skuplje stvari....


registracija
11/1/10

fluid, 14.12.11. 20:43

Ima se ! Slavonija je to !Inat je jači od mogućnosti,ali neš ti veću i bolju kuću od mene,gradonačelnika,imati ! Koji bolesni umovi sjede po tim općinama,da ne povjeruješ.Kako očekivati da oni na vrhu vlasti imaju obzira kada ovi mali fićfirići,tako rastrošno hrane svoj ego !?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika