23.12.2011. / 10:16

Autor: Totalsport

NHL: Šesti uzastopni poraz Minnesote, Rangersima gradski derbi

Rangersi su u gradskom derbiju New Yorka svladali Islanderse s 4-2, a za pobjedničku momčad je zabio i Marian Gaborik koji sada na kontu ima 20 golova ove sezone i dijeli prvo mjesto na ligaškoj ljestvici strijelaca

Hokejaši New York RangersaHokejaši New York RangersaU svih osam utakmica NHL lige odigranih u četvrtak navečer pobjede su odnijeli domaćini. Edmonton je u svome Rexall Placeu nadigrao drugoplasiranu momčad Zapadne konferencije Minnesotu s 4-1.

Dva je pogotka zabio Jordan Eberle, a po jedan su dodali Ryan Smyth i Lennart Petrell za tek treću pobjedu Oilersa u posljednjih 12 utakmica. Dany Heatley je bio jedini strijelac za Minnesotu kojoj je to bio šesti poraz u nizu. Prije toga su hokejaši iz St. Paula bili u seriji od sedam pobjeda.

Rangersi su u gradskom derbiju New Yorka svladali Islanderse s 4-2, a za pobjedničku momčad je zabio i Marian Gaborik koji sada na kontu ima 20 golova ove sezone i dijeli prvo mjesto na ligaškoj ljestvici strijelaca.

Ottawa je s 4-3 nakon produžetka bila bolja od Floride. Pobjednički je pogodak nakon dvije minute dodatnog vremena postigao Bobby Butler, a među strijelcima je za Senatorse bio i Daniel Alfredsson kojem je to bio 399. gol u NHL karijeri.

Toronto je prekinuo niz od tri poraza. U svome je Air Canada Centreu pobijedio Buffalo s 3-2, a odlučujući je pogodak djelo Nazema Kadrija koji je tek u srijedu povučen iz Torontove podružnice u AHL ligi.

U kanadskom okršaju Winnipeg je s lakoćom pobijedio Montreal (4-0) uz dva pogotka i asistenciju Blakea Wheelera. Jetsima je to bila sedma pobjeda u zadnjih deset utakmica, a Canadiensima peti poraz zaredom.

NHL liga, četvrtak:

Los Angeles - Anaheim 3-2, kazneni udarci
New York Rangers - New York Islanders 4-2
Toronto - Buffalo 3-2
Ottawa - Florida 4-3, produžetak
Nashville - Columbus 6-5
Winnipeg - Montreal 4-0
Calgary - Detroit 3-2
Edmonton - Minnesota 4-1

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika