24.04.2012. / 16:39

Autor: Hina

Suđenje Paravinji: Svjedoci o Antonijinom ulasku u kamion

Na današnjem ročištu suđenja Draganu Paravinji, optuženom da je pokušao silovati i da je ubio maloljetnu Antoniju Bilić iz Krički, te pokušao silovati još jednu djevojku, svjedočila su četiri svjedoka koji su posljednji vidjeli Antoniju Bilić.

Dragan ParavinjaDragan ParavinjaNa današnjem ročištu suđenja Draganu Paravinji, optuženom da je pokušao silovati i da je ubio maloljetnu Antoniju Bilić iz Krički, te pokušao silovati još jednu djevojku, svjedočila su četiri svjedoka koji su posljednji vidjeli Antoniju Bilić.

Svjedoci su danas na Županijskim sudu u Šibeniku uglavnom davali iskaze o ulasku Antonije Bilić u kamion na mostu preko rijeke Čikole na dan njezinog nestanka 7. lipnja prošle godine i o kretanju kamiona, kazao je glasnogovornik Županijskog suda Branko Ivić.

O svojim saznanjima govorili su bivši policajac Frane Bilić, koji je netom nakon nestanka Antonije Bilić policiji kazao kako je maloljetnicu vidio kad se ukrcavala u Paravinjin kamion, zatim dva svjedoka koji su bili gosti kafića nedaleko od čikolskog mosta, te vozač autobusa Split prometa koji je Antoniju spornog dana želio ukrcati, ali je ona to odbila.

Suđenje će se nastaviti 10. i 11. svibnja, kada bi trebali biti ispitani svi preostali svjedoci u postupku, izvijestio je sudac Ivić. Nakon toga, 17. svibnja iskaz pred sudom dat će prvi vještaci, koji će govoriti o rezultatima vještačenja bioloških tragova, to jest krvi i kose nađenih u kamionu Dragana Paravinje.

Vezane vijesti

U Drnišu "Mimohod nade" za Antoniju Bilić

U Drnišu "Mimohod nade" za Antoniju Bilić

"Mimohodom nade" koji je danas održan ulicama grada Drniša, učenici i učitelji srednje škole "Ivana Meštrovića" izrazili su podršku državnim tijelima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika