Objavljeno u Nacionalu br. 351, 2002-08-05

Autor: Nacionalova redakcija

GAZETA

POWELL BRILJIRAO SONORNIM BARITONOM

Colin PowellColin PowellAmerički ministar vanjskih poslova Colin Powell bio je glavna zvijezda završne večere zasjedanja ministara vanjskih poslova ASEAN-a, organizacije država jugoistočne Azije, koje je ove godine održano u Bruneiju. Kako je već postalo tradicijom, na završnoj večeri od sudionika skupa očekuje se da pokažu svoje glazbene sposobnosti pa svi ministri vanjskih poslova moraju nešto otpjevati i odglumiti. Tako je indonezijski ministar Hassan Wirajuda uz obilnu pomoć svoje vrlo muzikalne supruge otpjevao pjesmu “My Way” Franka Sinatre, a ruski ministar vanjskih poslova Igor Ivanov, glumeći robota, otpjevao pjesmu “We Are The World”. Nekoliko ministara zajedno otpjevalo je pjesmu švedske grupe ABBA “I Have a Dream”, a najviše se očekivao Powellov nastup, jer je on lani na završnoj sjednici zasjedanja ASEAN-a u vijetnamskom glavnom gradu Hanoju sve iznenadio izvrsno otpjevavši poznatu američku country pjesmu “El Paso” u duetu s tadašnjom japanskom ministricom vanjskih poslova Mamiko Tanaka, koji je završio tako što su oboje legli pa pozornicu.
Ove godine Powell je za svoj nastup izabrao poznatu romantičnu pjesmu “Some Enchanted Evening” iz mjuzikla “South Pacific” Richarda Rogersa i Oscara Hammersteina. Njegovu ugodnom baritonu pomogli su i drugi članovi američke delegacije kao prateći vokali.

Vezane vijesti

Powell priznao: U Iraku nije bilo oružja za masovno uništenje

Powell priznao: U Iraku nije bilo oružja za masovno uništenje

Bivši američki državni tajnik Colin Powell zauvijek će žaliti što je bivša vlada koje je i on bio član, prihvatila obavještajne podatke o postojanju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika