Objavljeno u Nacionalu br. 357, 2002-09-18

Autor: Nacionalova redakcija

SAD

Clinton i dalje u uredu ima volontere

Bill ClintonBill ClintonIako je umalo bio smijenjen sa predsjedničkog mjesta zbog seksualnog odnosa s mladom volonterskom Monicom Lewinsky, bivši američki predsjednik Bill Clinton ponovno u svojem uredu ima volontere i volonterke, kao da se ništa prije četiri godine nije dogodilo. Clinton sada ima prilično velik privatan ured u newyorškoj četvrti Harlem, gdje se planiraju njegove mnogobrojne javne i političke aktivnosti, a taj njegov ured nedavno je raspisao natječaj za mlade volontere, koji bi bez plaćanja pomagali u uredu, kako bi stekli neka svoja prva iskustva u radnoj sredini. Natječaj je razglašen na sveučilištima u New Yorku, a interes je bio priličan pa su sva mjesta već popunjena. Volonteri će pomagati pri administrativnim poslovima u uredu, planiranju sastanaka, istraživanju pojedinih tema, pisanju pisama i komuniciranju.

Zato što je svojedobno bio upetljan u veliki skandal zbog svoje veze sa mladom volonterkom, studenticom Monicom Lewinsky, koja je radila u Bijeloj kući, novinari su se zainteresirali kada su čuli da njegov ured angažira volontere. Clinotnova predstavnica za štampu izjavila je da svi ovakvi uredi imaju volontere, te da ne vidi razloga da se i Clintonov ured ne okoristi volonterima, kada takvi programi stjecanja prakse za mlade ljude postoje na sveučilištima u SAD.

Vezane vijesti

Clinton poziva Rusiju i Kinu da pridonesu rješenju u Siriji

Clinton poziva Rusiju i Kinu da pridonesu rješenju u Siriji

Američka državna tajnica Hillary Clinton pozvala je u utorak Rusiju i Kinu, saveznike Damaska, da "pridonesu rješavanju sukoba u Siriji. "Mislimo da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika