05.06.2007. / 17:34

Autor: Martina Zeković, Marko Biočina

BIVŠI DIREKTOR CROATIA BUSA

Nobilo: "Sulić se pojavio na ročištu"

Leon Sulić, bivši direktor Croatia Busa, koji se već dvije godine nalazi u bijegu, danas se pojavio na ročištu na Županijskom sudu u Zagrebu, potvrdio je za Nacional.hr odvjetnik drugooptuženog Marka Pušića Anto Nobilo. Za Sulićem je u srpnju 2005. raspisana tjeralica nakon što se nije pojavio na izricanju presude.

U međuvremenu je Vrhovni sud ukinuo nepravomoćnu presudu kojom je Sulić osuđen na sedam godina zatvora za malverzacije u Croatia Busu teške 15.5 milijuna kuna te cijeli slučaj vratio nazad na Županijski sud, na novo suđenje. Iako je za Sulićem i dalje raspisana tjeralica, na njegovo pojavljivanje na ročištu nije reagirala niti jedna nadležna institucija.

Tako su nam na Županijskom sudu rekli kako ne znaju ništa o tome dok je glasnogovornik suda Krešimir Devčić na godišnjem odmoru. Načelnik Ureda načelnika zagrebačke PU Krunoslav Borovec također je izjavio kako policija nema nikakvih službenih saznanja o ovome slučaju.

Vezane vijesti

Samoubojstvo Ivana Biškupa povezano s kamatarima

Samoubojstvo varaždinskog poduzetnika Ivana Biškupa, koji je prošlog četvrtka pronađen obješen u svojoj kući, vrlo je vjerojatno povezano s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika