Objavljeno u Nacionalu br. 616, 2007-09-03

Autor: Nacionalova redakcija

ODVJETNICA MAGALI BOERS APELIRA NA GRAĐANE

'Javite nam ako znate kamo je Čučić odveo djecu'

Magali BoersMagali BoersDrama koju je Ljubomir Čučić, bivši hrvatski veleposlanik u Belgiji, izazvao tako što je svoje dvije kćeri bez znanja i odobrenja njihove majke Magali Boers odveo iz Zagreba u Petrinju do ponedjeljka nije razriješena. Iako je Čučića zbog sumnje u otmicu djece policija u nedjelju uhitila i privela istražnom sucu u Sisku, policajci u kući odvjetnice Nataše Pifer-Mihelić, s kojom Čučić živi u Petrinji, nisu pronašli djevojčice. Potraga za njima trajala je cijelu noć i jutro, nastavila se i u ponedjeljak, a njihova majka Magali Boers, koja je u nedjelju navečer avionom iz Francuske stigla u Zagreb, i dalje ne zna gdje su joj kćeri. Višnja Drenški, odvjetnica Magali Boers, u ponedjeljak je u razgovoru za Nacional građanima Petrinje uputila apel:

“Molim sve koji su čuli ili vidjeli kamo je Ljubomir Čučić odveo djevojčice da nam jave, jer ni njihova majka ni policija ne znaju gdje su one. Magali Boers sada ozbiljno strahuje za živote svojih kćeri.”

Vezane vijesti

Čučić pušten iz pritvora

Bivši hrvatski diplomat Ljubomir Čučić jučer u poslije podnevnim satima pušten je iz sedmodnevnog pritvora kojeg mu je prije tjedan dana odredio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika