04.09.2007. / 12:04

Autor: Nina Tomljanović

IN MEMORIAM

Preminuo Marijan Mlinarić, bivši ministar policije

Marijan Mlinarić je bio dugogodišnji član HDZ-a, od 1993.-1995. godine bio je zastupnik u Županijskom domu Hrvatskog sabora i član hrvatske delegacije pri Vijeću Europe u Strassbourgu te predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije

Noćas u Varaždinu u 64. godini života, nakon kratke i teške bolesti preminuo je zastupnik u Hrvatskom saboru i član Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) dr. Marijan Mlinarić.

Mlinarić je bio dugogodišnji član HDZ-a, od 1993.-1995. godine bio je zastupnik u Županijskom domu Hrvatskog sabora i član hrvatske delegacije pri Vijeću Europe u Strassbourgu te predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije.

Za člana Predsjedništva HDZ-a izabran je na VII Općem saboru HDZ-a 2002. godine, a od 2003.-2005. u Vladi Republike Hrvatske obnašao je dužnost ministra unutarnjih poslova.

Dr. Mlinarić radio je kao kirurg u Općoj bolnici u Varaždinu, bio je osnivač i voditelj grudne kirurgije, iz kojeg je područja objavio više stručnih radova.

HDZ je njegovom smrću ostao bez jednog od svojim osnivača i dugogodišnjeg istaknutog člana.

Vezane vijesti

HSV danas slavi 122. rođendan

HSV danas slavi 122. rođendan

I ne samo to, hamburški klub u kojem, i to vrlo dobro, igra hrvatski nogometni reprezentativac Mladen Petrić, daleko je najstariji prema godini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika