20.10.2007. / 09:00

Autor: Nina Tomljanović

PUTOVANJE

Irci narod s najviše smisla za humor

Odmah iza Irske, na drugom mjestu su Sjedinjene Američke Države za koje se u vodiču navodi da su zanimljive te da će vam građani zasigurno pružiti najbolje od Amerike, ali da će zauzvrat tražiti da kod kuće ostavite bombe i ekplozivne naprave

Izdanje truističkog vodiča za "The Lonely Planet Bluelist" za 2008. godinu napravio je listu mjesta i zemalja koje trebate posjetiti, a na prvom mjestu se našla Irska.

U vodiču se navodi kako je bogata povijest Irske tu zemlju učinila vrlo zanimljivom, a njezine stanovnike obogatila zanimljivim humorom i toplim dočekivanjem stranaca u njihovu zemlju.

Odmah iza Irske, na drugom mjestu su Sjedinjene Američke Države za koje se u vodiču navodi da su zanimljive te da će vam građani zasigurno pružiti najbolje od Amerike, ali da će zauzvrat tražiti da kod kuće ostavite bombe i ekplozivne naprave.

Na trećem mjestu se nalazi država Malawi o kojoj je rečeno da ima najviše prijateljski nastrojenih stanovnika u Africi.

Četvrto mjesto zauzima Fiji za čije stanovnike priručnik ima samo pohvale, ali simpatično upozorava turiste da ne započinju teme o politici sa domaćinima.

Indonezija se nalazi na petom mjestu, a osim pozitivnih komentara, priručnik savjetuje da, u slučaju da imate ecstasy, definitivno ga ostavite kod kuće.

Vezane vijesti

Krevet vas ne pušta ujutro? Donosimo 10 trikova za lakše buđenje

Krevet vas ne pušta ujutro? Donosimo 10 trikova za lakše buđenje

Napravite listu Možete prije spavanja napraviti listu stvari koje želite napraviti idući dan ili idućih nekoliko dana i preporuča se da teže stvari… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika