25.10.2007. / 13:58

Autor: Marko Biočina

IZBORI.NACIONAL.HR

Najiscrpniji vodič kroz predizbornu kampanju

Na Nacionalovoj izbornoj podstranici izbori.nacional.hr možete pronaći najiscrpniji vodič kroz hrvatsku predizbornu kampanju. Stranica nudi ažurni prikaz svih predizbornih događanja, upotpunjenih s ekskluzivnim sadržajem.

Intervjui s vodećim hrvatskim političarima i analize najvažnijih izbornih tema pomoći će vam da odaberete svog favorita na izborima.

Analiziramo teme oko kojih će se lomiti koplja političkih stranaka u predizbornoj kampanji kao što su zdravstvo, nezaposlenost ili odnos prema euroatlantskim integracijama.

U rubrici izjave nudimo vam mogućnost da pratite i komentirate predizborna obećanja i verbalne sukobi kojima će ova, kao i svaka dosadašnja predizborna kampanja, obilovati. U istoj se rubrici možete i prisjetiti što su političari govorili i obećavali u prošloj kampanji prije četiri godine.

Rubrika stranački kompas omogućuje vam da na jednostavan i sistematičan način usporedite izborne programe političkih stranaka. Političarima postavljamo konkretna pitanja o konkretnim problemima, te od njih tražimo konkretne odgovore.

Vezane vijesti

Rat za vladu minira pregovore s EU

Rat za vladu minira pregovore s EU

Rezultati parlamentarnih izbora 2007., osim tijesne borbe HDZ-a i SDP-a, donijeli su i jednu teško promjenjivu činjenicu. Niti jedna od tih dviju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika