13.02.2008. / 10:52

Autor: Katarina Zorić

LAŽNI INTERVJU

Lažni Sanader bez kaznenog progona?

Desetak poznatih hrvatskih pravnika uvjereno je kako kazneni progon za lažno predstavljanje i prijevaru u ovom slučaju pada u vodu

Lažni Ivo Sanader, 23-godišnji Viktor Zahtila, ovih dana odgovara na brojna novinarska pitanja, ali ovoga puta pod svojim pravim imenom i prezimenom. "Brojne reakcije su sasvim normalne. Moram reći da su od dosta njih i čestitke, iako mislim da to ništa ne znači jer mislim da nisam napravio nikakvo remek djelo", rekao je Viktor Zahtila za Novu TV.

Osim što tvrdi da nije remek djelo, Zahtila i dalje ostaje pri tvrdnji da nije riječ o nikakvoj namještaljci drugog medijskog tabora, a ni međusobnim obračunima glavnih aktera, kako se spominje u nekim kuloarima. Da može vratiti vrijeme, kako kaže, slično nikada ne bi ponovio.

Desetak poznatih hrvatskih pravnika uvjereno je kako kazneni progon za lažno predstavljanje i prijevaru u ovom slučaju pada u vodu. Ističu da se Zahtila nigdje nije predstavljao kao službena osoba, premijerovim imenom i prezimenom, a iz svega nije izvukao ni nikakvu materijalnu korist. Iskoristio je jedino, kako kažu, površnost i neprofesionalnost određenih novinarskih krugova.



Vezane vijesti

Nadnica za obmane: Butkovićeva mjesečna plaća 126.000 kuna

Nadnica za obmane: Butkovićeva mjesečna plaća 126.000 kuna

Davor Butković, komentator Jutarnjeg lista u svojem današnjem komentaru ponovno je napisao jednu laž. Tvrdio je da je ubijeni Ivo Pukanić zbog svojih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika