10.08.2008. / 10:49

Autor: Petra Horvat

Finale streljaštva OI 2008

Glasnović osvojio sedmo mjesto

Prvo mjesto osvojio je Čeh David Kostelecky, drugo Talijan Giovanni Pellielo, dok je Josip Glasnović na odličnom sedmom mjestu

Hrvatski reprezentativac u streljaštvu Josip Glasnović danas se nakon prvog dana natjecanja u disciplini trap nalazi na sedmom mjestu. Nakon tri serije 25-godišnji Glasnović ima 72 boda, što je samo bod manje od vodećih Čeha Davida Kosteleckyja i Talijana Giovannia Pelliela. Glasnović je u prvom hicu osvojio 25 bodova, a u iduća dva 23 i 24, a sutra su na rasporedu još dvije serije.

Tijekom natjecanja za ulazak u finale, nakon pet serija Glasnović je imao identičan rezultat kao i Australac Michael Diamond, te Njemac Karsten Bindrich, pa su njih trojica morala raspucavati za ulazak u finale. Diamond i Glasnović su imali tri pogotka, dok je Njemac osvojio dva pogotka, nakon čega je otpao.

Glasnović je na Svjetskom prvenstvu u Lonatu 2005. te na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu u Granadi osvojio brončanu medalju.

REZULTATI:

1. David Kostelecky (Češ) 73 boda
2. Giovanni Pellielo (Ita) 73
3. Erminio Frasca (Ita) 72
4. Alexey Alipov (Rus) 72
5. Erik Varga (Slk) 72
6. Michael Diamond (Aus) 72
7. Josip Glasnović (HRV) 72
8. Naser Meqlad (Kuv) 71
9. Karsten Bindrich (Njem) 71
10. Juan Carlos Dasque (Arg) 70...

Vezane vijesti

Maksimalno dvije muhe u javnim zahodima

Maksimalno dvije muhe u javnim zahodima

Pekinška gradska uprava postavila je nove standarde kada je riječ o održavanju čistoće u javnim zahodima, a među njima je i odredba prema kojoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika