18.08.2008. / 11:37

Autor: Katarina Zorić

Peking 2008

Hrvatska - Kina 33:22, povratak Balića

Hrvatska reprezentacija je tako natjecanje u skupini okončala sa tri pobjede i dva poraza i već ranije je osigurala plasman u četvrtfinale

Kao što se i očekivalo, naša rukometna reprezentacija slavila je protiv Kine 33:22 u susretu petog kola B skupine olimpijskog turnira u Pekingu, a Ivano Balić se vratio i odigrao prvo poluvrijeme.

Hrvatska reprezentacija je tako natjecanje u skupini okončala sa tri pobjede i dva poraza i već ranije je osigurala plasman u četvrtfinale. Olimpijski prvaci iz Atene rutinski su odradili posao protiv Kine i pobjeda niti jednog trenutka nije bila upitna. Premda su naši rukometaši u susret ušli uspavano i bez prevelike želje bilo je sasvim jasno kako motivirani domaćini nemaju nikakvih izgleda.

Kinezi su odlično otvorili utakmicu, vodili su 2:0, 4:1, 8:4, 9:5, 10:5, međutim u završnici poluvremena naši su se uozbiljili i u 25. minuti došli su do prvog vodstva (14:13). Od tada je utakmica bila jednosmjerna i bilo je samo pitanje s koliko će razlike naši slaviti. Na koncu je bilo + 10. Prvi strijelac u hrvatskim redovima bio je Goran Šprem sa osam pogodaka, Igor Vori je postigao pet, a Renato Sulić četiri pogotka. Kod Kineza istaknuo se Kexin Hao sa šest pogodaka.

Dobra je vijest je da se Ivano Balić vratio u momčad odigravši prvo poluvrijeme što raduje uoči četvrtfinala.

Vezane vijesti

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Hrvatski teniski savez je dobio potvrdu iz ITF-a da će na olimpijskom turniru u Londonu ovog ljeta pravo nastupa od hrvatskih tenisača i tenisačica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika