12.10.2008. / 12:49

Autor: Nina Tomljanović

Nastavak istrage

Policija ispitala Zvonimira i Ljerku Mintas Hodak

Istražitelji brutalnog ubojstva mlade odvjetnice Ivane Hodak, jutros su razgovarali sa Zvonimirom i Ljerkom Mintas Hodak u njihovom stanu u Hatzovoj 2.

"Bili su kod nas i svašta ih je zanimalo, pričali smo o svačemu, a ne znam koliko je to sve bilo bitno", rekao je Hodak za Večernjim list dodajući da su istražitelji uzeli i neke od osobnih stvari njihove stradale kćeri, kao i njezino računalo.

"Ne znam samo koliko će to vrijediti istrazi, jer njezin ubojica je bio čudovište, a ne sofisticiran, vjerojatno je naručitelj bio 'sofisticiraniji'", rekao je Hodak.

Izvijestio je da je policiju zanimao i Ivanin automobil, no da su tamo pronašli samo njezine knjige.

Policija želi ispitati Vladimira Zagorca koji se nalazi u Remetincu, a tu se kako piše Večernjak, pojavio „tehnički“ problem jer se to ne može dogodit bez istražne sutkinje ili bez njegova odvjetnika, Zvonimira Hodaka.

S obzirom da je riječ o ocu ubijene, pojavile su se spekulacije da bi Zagorec mogao angažirati posebnog odvjetnika. "Policija ne može sa Zagorcem razgovarati bez mene, pa to može obaviti kada ja budem dostupan, ako Zagi uopće i želi razgovarati s policijom, u što i nisam siguran" kaže odvjetnik Hodak.

Vezane vijesti

Petričić kazneno prijavio Mesića zbog lažnog iskaza

Petričić kazneno prijavio Mesića zbog lažnog iskaza

Politolog Darko Petričić podnio je kaznenu prijavu protiv bivšega hrvatskoga predsjednika Stjepana Mesića zbog lažnog iskaza na sudu vezanog uz novac… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika