23.12.2008. / 22:13

Autor: Anamarija Kronast

Priznao da je biseksualac i narkoman pa izgubio 100.000 kuna

Premda je rekao da je spavao sa 400 osoba od kojih je neke čak i drogirao, a drugima svoje seksualne usluge za novac nudio putem interneta, konobar iz Đurmanca ipak nije osvojio novac


Robert je pred kamerama priznao baš sve, no na osamnaestom pitanju nije rekao istinu i ostao je bez dotad osvojenog iznosaRobert je pred kamerama priznao baš sve, no na osamnaestom pitanju nije rekao istinu i ostao je bez dotad osvojenog iznosaNatjecatelj showa Trenutak istine Robert Krog uistinu neće nastup u ovoj emisiji pamtiti kao jedan od boljih događaja u životu. Nakon što je pred kamerama odao sve svoje najskrivenije tajne, ipak mu nije pošlo za rukom osvojiti 100 000 kuna. Pao je na posljednjem pitanju. Tridesetpetogodišnji konobar iz Đurmanca je priznao da se drogira, da je biseksualac, ali da trenutačno živi sa svojim dečkom Damirom u kojeg nije zaljubljen.

Dodao je da se seksao i sa oženjenim muškarcem čija je supruga znala za njihovu vezu. Štoviše, znali su prakticirati i seks utroje.

Bez ustezanja je voditeljici Jasni Nanut kazao i kako je putem interneta nudio seksualne usluge koje je naplaćivao. Ustvrdio je da se seksao s čak 400 osoba, a s jednim muškarcem i na radnom mjestu. Zbog toga je njegova majka, koja je bila u publici (otac se sramio doći) rekla kako ga sigurno zbog tog priznanja očekuje otkaz na poslu.

Kako bi osvojio iznos od 50 000 kuna, Robert je čak priznao da je jednom nagovorio ljubavnika na šmrkanje kokaina. Pred kamerama je kazao i kako osjeća grižnju savjesti što mu se bivši dečko ubio zbog kockarskih dugova. No, posljednje pitanje koje je glasilo je li zbog droge ikada upao u dugove, ipak ga je koštalo cijelog iznosa.

Poligraf je procijenio kako je lažno odgovorio te je Robert praznih ruku otišao kući.
Doduše, njegova šefica, ali i prijatelji koji su bili u studiju nikada ga više neće gledati na isti način!

Vezane vijesti

Oprah Winfrey pokrenula vlastitu TV mrežu 'OWN'

Oprah Winfrey pokrenula vlastitu TV mrežu 'OWN'

Kraljica američke televizije Oprah Winfrey u subotu je pokrenula vlastitu kablovsku televiziju "OWN", koja će 24 sata dnevno emitirati "livestyle"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika