09.01.2009. / 14:36

Autor: Branimir Lozej

Luciano Moggi: "Tek će se saznati prava istina"

Luciano Moggi jučer je osuđen na 18 mjeseci uvjetne kazne zatvora, a danas već počinje kriviti ostale. Ovaj je bivši Juventusov izvršni direktor počeo kriviti ostale čelnike talijanskih klubava kako bi pokušao opravdati sebe i dokazati nevinost

Bivši Juventusov izvršni direktor Luciano Moggi, koji je jučer osuđen na 18 mjeseci uvjetnog zatvora, danas je najavio kako će se žaliti na presudu. Uz to, počeo je govoriti kako će otkriti pravu istinu oko cijelog nogometnog skandala za koji je optužen, a koji se dogodio u ljeto 2006. godine.Iako jučer nije želio komentirati presudu, Luciano Moggi danas je najavio kako će uskoro otrkiti pravu istinu oko skandala iz 2006.Iako jučer nije želio komentirati presudu, Luciano Moggi danas je najavio kako će uskoro otrkiti pravu istinu oko skandala iz 2006.

"Presuda je apsurdna i vrlo opasna, mislim da će nakon uložene žalbe biti odbačena. No, ona je korak naprijed prema istini i svaki se predsjednik talijanskog kluba treba čuvati", izjavio je Moggi novinarima Tuttosporta. Dodaje kako će Marcello Lippi biti prvi od velikih imena talijanskog nogometa koji će se biti uvučen u cijelu priču. Naime, Lippijev sin, David, jučer je oslobođen svih optužbi za sudjelovanje u skandalu.

Prema Moggijevim riječima, Lippi je upravo zbog cijelog skandala dao ostavku 2006. godine na mjesto izbornika talijanske reprezentacije s kojom je te godine osvojio Svjetsko prvenstvo, ali u ljeto prošle godine Lippi ponovno postaje izbornik. Tako Moggi, koji je dobio i šestogodišnju zabranu bilo kakvog rada u svijetu nogometa, pokušava prebaciti krivnju na druge čelnike talijanskih klubova.

Vezane vijesti

Moggi izgubio posljednju sudsku borbu, nema mu više nogometa

Moggi izgubio posljednju sudsku borbu, nema mu više nogometa

Sud Talijanskog olimpijskog komiteta je donio zaključnu, pravomoćnu presudu. Odbio je i posljednju žalbu 75-godišnjeg Luciana Moggija, te ovome više… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika