22.01.2009. / 20:17

Autor: Hina

Al Qaida poziva na napade na SAD i Veliku Britaniju

'Žrtvujte što možete kako bi prijestolnice nevjerničkog Zapada, zločinačke Amerike i njihovi tiranski agenti osjetili ono što oni čine našim sestrama i braći ugnjetavanim u Palestini', rekao je Abu Jaja al-Libi

Ayman al-Zawahri i Osama bin Laden, čelnici Al QaideAyman al-Zawahri i Osama bin Laden, čelnici Al QaideČelnik Al Qaide pozvao je mudžahedine u četvrtak u video-poruci da napadnu Zapad, posebice Veliku Britaniju i Sjedinjene Američke Države, kao odgovor na izraelsku ofenzivu u Gazi, prenio je američki centar za nadzor islamističkih siteova SITE.

"Žrtvujte što možete kako bi prijestolnice nevjerničkog Zapada, zločinačke Amerike i njihovi tiranski agenti osjetili ono što oni čine našim sestrama i braći ugnjetavanim u Palestini", rekao je Abu Jaja al-Libi obrativši se mudžahedinima diljem svijeta.

"Vrijeme je da ta zločinačka država, Velika Britanija plati cijenu za povijesni zločin, koji nikada nećemo zaboraviti", dodao je al-Libi.

Vezane vijesti

Novi trik terorista: Tijelo kao spremnik za bombu

Novi trik terorista: Tijelo kao spremnik za bombu

Strah od bombi u tijelu terorista nije nov. 2009. godine Al Qaida je izvela napad na šefa antiterorističkih jedinica saudijske policije. Napadačev… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika