03.06.2009. / 17:13

Autor: Anamarija Kronast

Osveta na sudu: Radeljak traži od Vlatke 300.000 kuna, nakit i vjenčani prsten

Trenutačno sudskom tužbom traži da mu Vlatka vrati 300.000 kuna koje je, navodno, potrošila dok su bili u braku, kao i skupocjeni nakit za koji tvrdi da joj ne pripada

Josip RadeljakJosip RadeljakVlatka Pokos svojedobno je, unatoč bijesu i ogorčenju koje osjeća prema bivšem suprugu, povukla svih 13 tužbi protiv Josipa Radeljaka Dikana jer se nadala da će time konačno prestati svi njihovi sudski problemi.
No, njezin bivši očito ne odustaje.

Trenutačno sudskom tužbom traži da mu Vlatka vrati 300.000 kuna koje je, navodno, potrošila dok su bili u braku. Naime, na njegovoj se meti sada nalazi i Raiffeisen banka za koju je Vlatka snimila reklamu, a Radeljak tvrdi da ga je i tamo oklevetala.

Osim toga, želi i povrat nakita koji joj je kupio, a između ostalog traži da mu vrati i vjenčani prsten. On je svoj teatralno bacio u emisiji "Otvoreno" gdje je gostovao prije dvije godine, no ne pada mu na um odustati od svojih zahtjeva. Ipak, novinarima tvrdi da ni ne zna o čemu je sve riječ jer o tome, kaže, brinu njegovi odvjetnici.

Vezane vijesti

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Prvi potpredsjednik vlade i ministar gospodarstva Republike Hrvatske Radimir Čačić, optužen za izazivanje prometne nesreće 2010. s dvije poginule… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika