02.08.2009. / 23:00

Autor: Ivana Matić

Janko Popović Volarić: Moje ljeto bez Jelene

Zagrebački glumac dobio je glavnu ulogu u seriji "Najbolje godine" koja će se od jeseni prikazivati na Novoj TV; u intervjuu govori kako je od perspektivnog košarkaša i grafi čara postao glumac, kakav je otac svom 11-godišnjem sinu te odvaja li uspješno privatni od profesionalnog života

Janko Popović Volarić u novoj seriji "Najbolje godine" tumači lik
konjušara Ranka Hajduka koji se nađe u ljubavnom trokutuJanko Popović Volarić u novoj seriji "Najbolje godine" tumači lik konjušara Ranka Hajduka koji se nađe u ljubavnom trokutuU eko-selu Žumberak, nedaleko od Zagreba, protekli tjedan okupili su se brojni zagrebački glumci, redatelji i producenti. Ondje je započelo snimanje novog TV serijala “Najbolje godine”, koji bi u jesenskoj shemi trebao biti emitiran na Novoj TV. Za set je sagrađeno cijelo selo i gotovo polovica scena snimat će se u eksterijerima.

Serija se snima na setu od 40.000 metara četvornih u ekoselu i dijelom u studiju u Zagrebu. Okosnicu priče čini dolazak mlade gradske djevojke Lorene, koju glumi beogradska glumica Katarina Radivojević, na selo zbog prodaje obiteljskog imanja. Ona se zaljubljuje u glavnog muškog lika, konjušara Ranka Hajduka. Njega glumi 29-godišnji zagrebački glumac Janko Popović Volarić, glumac koji se proslavio ulogama u domaćim sapunicama “Obični ljudi”, “Ponos Ratkajevih” i “Dobre namjere”. U javnosti je poznat i po vezi sa scenaristicom Jelenom Veljačom, koja je nedavno izdala i svoju prvu knjigu. Na pitanja o njoj i njihovom odnosu nije želio odgovarati u strahu da ne budu krivo interpretirana. O 11-godišnjem sinu Davidu, rođenom u mladenačkoj vezi, bio je spreman više pričati, ne skrivajući da zauzima posebno mjesto u njegovu životu.

EXTRA: Snimanje serije “Najbolje godine” tek je krenulo, a vi ste se već dva puta ozlijedili?

- Da. Dva puta sam pao s konja. Učio sam jahati još za potrebe snimanja sapunice “Ponos Ratkajevih” i to je dobro funkcioniralo. Ovaj put se eto dogodilo da nije išlo tako glatko. Ozlijedio sam ruku i nogu, ali ništa strašno. Sve je to dio učenja jahanja, a za naučiti jahati treba neko vrijeme. Kobilu koju sam jahao napadali su obadi, snimanje je trajalo, a ja joj nisam znao dati pravu naredbu. Kobila se propela i ja sam malo letio.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Janko Popović Volarić: Polako me izluđuju sve te žene oko mene

Janko Popović Volarić: Polako me izluđuju sve te žene oko mene

Televizijski, filmski i kazališni glumac Janko Popović Volarić sredinom veljače oduševio je publiku i kritiku predstavom "Maestrova smrt".… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika