12.10.2009. / 12:20

Autor: Sanija Hasanić

I.P. Media - Prvak Hrvatske u distribuciji letaka

Tvrtka I.P. Media ubrzo nakon osnivanja postala je vodeća u distribuciji promotivnih materijala na području Hrvatske

Zlatko Pinek, direktor I.P. MedijeZlatko Pinek, direktor I.P. MedijeNakon samo godinu i pol dana postojanja, tvrtka I.P. Media postala je vodeći distributer letaka i neadresirane pošte na području Republike Hrvatske. Ova je tvrtka nastala prvenstveno zbog potrebe distribucije Newsa, besplatne novine koja se distribuira čitateljima izravno u domove. News su do osnutka I.P. Medije dijelile brojne tvrtke, ali članovi uprave Newsove izdavačke kuće nisu bili zadovoljni njihovim radom, stoga su pokrenuli vlastitu distributersku tvrtku. Tako je nastala I.P. Media, a više o tome kako su došli do vodeće pozicije ispričao je Zlatko Pinek, direktor te tvrtke.

"I.P. Media je izuzetno zahtijevnu distribuciju Newsa od samog početka radila savršeno, a to su vrlo brzo prepoznali i mnogi drugi. Tako smo ubrzo počeli distribuirati promotivni materijal brojnih tvrtki poput Interspara, Bille, Ipercoopa, Chipoteke, Peveca, PZ auta, Technomaxa, MD profila i mnogih drugih", rekao je Pinek. Direktor tvrtke naglasio je i kako su zahvaljujući odličnoj opremljenosti i visokom stupnju organizacije te koordinacije sposobni podijeliti do milijun i pol promidžbenih materijala na području RH u pet radnih dana.

I.P. Media od drugih se distributerskih tvrtki, prema riječima Pineka, razlikuje po još nekoliko bitnih stvari. "Naime, mi smo jedini distributer sa zaposlenicima u stalnom radnom odnosu, što u velikoj mjeri utječe na kvalitetu naše distribucije. Uz to, svi su naši distributeri kvalitetno educirani o načinu obavljanja distribucije, zakonskim propisima, kao i ophođenju s građanima, rekao je Pinek te dodao kako uspješnosti ove tvrtke pridonosi i činjenica što se domaće tvrtke sve više odlučuju na ovakvu vrstu promocije jer je to najučinkovitiji oblik komunikacije s krajnjim potrošačima.

Vezane vijesti

Atlantic s Rauchom potpisao ugovor o distribuciji vrijedan 36 milijuna kuna

Atlantic s Rauchom potpisao ugovor o distribuciji vrijedan 36 milijuna kuna

Atlantic Grupa i austrijski proizvođač voćnih sokova i čajnih napitaka Rauch potpisali su ugovor o distribuciji ukupnog Rauchovog portfelja u svim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika