12.10.2009. / 13:11

Autor: Andrea Belin

Turbo folk diva Seka Aleksić u Srbiji reklamira Podravkine pudinge

Poznata srpska turbo folk pjevačica prihvatila je Podravkinu ponudu i snimila reklamni spot za pudinge i šlag "Dolcela"

Seka AleksićSeka AleksićJedna od najpoznatijih srpskih pjevačica Seka Aleksić postala je zaštitno lice srpske podružnice "Podravke", inače hrvatske tvrtke prehrambenih proizvoda. Kako prenosi business.hr, pjevačica je snimila i reklamni spot za marku pudinga i šlaga "Dolcela" koja je namijenjena srpskom tržištu.

Međutim, osim na poslovnom planu, pjevačici i na ljubavnom planu cvjetaju ruže jer kako stvari stoje Seka bi uskoro mogla uploviti u bračnu luku.

Da se uistinu bliži dan kada će Seka izgovoriti sudbonosno "da" pokazuje njezin skupocjeni prsten kojeg joj je navodno poklonio dečko, odnosno zaručnik Veljko Piljikić s kojim je u vezi tek nekoliko mjeseci.

Inače, par se upoznao tijekom Sekine gaže u Švicarskoj početkom ove godine, a nakon fatalnog susreta pjevačica je Piljikića angažirala kao svojeg tjelohranitelja. Prije poznastva s Veljkom, Seka je bila zaručena za manekena Mladena Radulovića, međutim vrlo brzo je s njim prekinula.

Vezane vijesti

Polančec potvrdio obustavu dijela istrage u slučaju TLM

Polančec potvrdio obustavu dijela istrage u slučaju TLM

Bivši potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Damir Polančec potvrdio je sinoć Hini da je poštom primio USKOK-ov nalog po kojemu je protiv njega… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika