13.10.2009. / 11:45

Autor: Andrea Belin

Bez zaštite: Marina Perazić fizički napadnuta na srpskoj Farmi

Pjevačica Snežana Mišković Viktorija je prema Marini bacila stolicu, a na kraju ju je uhvatila za ruku i počela joj prijetiti. Marina je panično počela urlati da je riječ o fizičkom napadu na što joj je Dragica Radosavljević Cakana dobacila da ovo nije hrvatska već srpska "Farma"

Marina PerazićMarina PerazićNetrpeljivost bivše pjevačice Marine Perazić prema ostalim stanarkama srpske "Farme" je sve veća. Naime, ovih dana Marina se s nekim natjecateljicama odlučila i fizički obračunati.

Doduše, svađu je počela nekada popularna srpska rock pjevačica Snežana Mišković Viktorija, a djevojkama se u raspravi pridružila i Cakana. U jednom trenutku Viktorija je prema Marini bacila stolicu, a na kraju ju je uhvatila za ruku i počela joj prijetiti. Marina je panično počela urlati da je riječ o fizičkom napadu na što joj je Dragica Radosavljević Cakana dobacila da ovo nije hrvatska već srpska "Farma".

No, unatoč tome što sa ženskim dijelom ekipe nije u najboljim odnosima, Marina se odlično slaže s pjevačem Milanom Topalovićem. Nekoliko puta je Milan izmasirao Marinu, a u jednom trenutku joj je kazao da joj po izlasku iz farme mora nešto važno reći.

Inače, stvari su se počele komplicirati otkako je seosko imanje napustio glazbenik Nikola Hadži Nikolić. Osim što su se sukobile Marina i Viktorija, i nogometašu Saši Ćurčiću živci su popustili. On je prijetio pjevačici Dragici Radosavljević Cakani da će je strpati u pećnicu.

Vezane vijesti

Video: Nasrnuo na aktivista pred Lisinskim

Video: Nasrnuo na aktivista pred Lisinskim

Aktivisti Građanske akcije prosvjedovali su pred Koncertnom dvoranom Lisinski u kojoj su se održavali izbori za predsjednika HDZ-a, u rukama su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika