17.10.2009. / 08:07

Autor: Andrea Belin

Sin Slavice Knežević i Marka Torjanca se probudio iz kome

Iako i dalje leži na neurokirurgiji u zagrebačkoj bolnici „Sestre Milosrdnice“ sedamnaestogodišnjem Janu život više nije ugrožen

Slavica KneževićSlavica KneževićJan Torjanac, sedamnaestogodišnji sin glumačkoga para Slavice Knežević i Marka Torjanca nakon deset dana se probudio iz kome.

Doduše, dječak i dalje leži na odjelu neurokirurgije u zagrebačkoj bolnici "Sestre Milosrdnice", međutim život mu više nije ugrožen.

"Jan se malo probudi pa opet zaspi. Po nekim njegovim izrazima lica mislimo da nas je prepoznao. promrmljao je i nekoliko riječi, ali su bile nerazgovjetne. Liječnici kažu da je ovo veliki napredak, a Slavica i ja stalno smo uz njega", kazao je Marko Torjanac za 24 sata.

Inače, Jan je stradao prošli ponedjeljak kada je na pješačkom prijelazu na Selskoj cesti na njega naletio automobil Opel Zafira. Tečko ozlijeđen hitno je prevezen u bolnicu i liječnici su se cijelo vrijeme borili za njegov život.

Vezane vijesti

Show "Božić s glumcima" za Jana Torjanca održava se 21. prosinca u Lisinskom

Show "Božić s glumcima" za Jana Torjanca održava se 21. prosinca u Lisinskom

Nekoliko dana prije Božića, zagrebačka će publika ponovno imati priliku uživati u tradicionalnom kazališno-glazbenom showu "Božić s glumcima u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika