06.11.2009. / 17:39

Autor: Andrea Belin

Vlatka Pokos: Mia Begović je loša majka kao i Alka Vuica

Tridesetdevetogodišnja voditeljica ne može još uvijek vjerovati da ju se optužuje za fizičko zlostavljanje Lane Radeljak, devetogodišnje kćeri Josipa Radeljaka i njegove pokojne supruge Ene Begović. Najviše su ju uznemirili komentari Enine sestre Mije Begović

Vlatka PokosVlatka PokosVoditeljicu i pjevačicu Vlatku Pokos užasno frustriraju optužbe da je verbalno i fizički zlostavljala Lanu, kćer Josipa Radeljaka, a najviše su ju izbacili iz takta komentari Mije Begović.

"Iritiraju me ljigavi komentari Mije Begović, koja pet godina nije bila dio Lanina života. Poslije ju je viđala na pet minuta, da publika vidi kako je dobra teta", tvrdi tridesetdevetogodišnja voditeljica i dodaje da joj nije jasno zašto ju Lanina baka, odnosno Mijina i Enina majka Tereza Begović nikada nije optužila za zlostavljanje, a s njom i Lanom je provodila najviše vremena.

"Poručujem joj da me se okani, inače ću ja progovoriti o njoj i njezinu majčinstvu. Po izgledu i ponašanju njezine "pristojne" kćeri vidi se kakva je majka. Sigurno "divna", kao i Alka Vuica", kazala je iznervirana Vlatka.

Vezane vijesti

'CIA-ini snagatori zlostavljali su mog klijenta'

'CIA-ini snagatori zlostavljali su mog klijenta'

Pentagon je objavio izjave sa saslušanja o 11. rujnu koje su u subotu u Guantanamu bile cenzurirane za vrijeme govora jer su se ticale mučenja… Više

Komentari

registracija
6/11/09

zarapoliglot, 07.11.09. 23:08

Jako je ružno što se Radeljak,Begovička i ostali ovako ponašaju prije svega prema toj jadnoj malodobnoj djevojčici (uče je lagati i s njom manipuliraju).Ne vjerujem da je Vlatka bila loša sa malom .. znam iz iskustva da ako stupate u vezu sa čovjekom koji ima djete od prije i ako želite da ta veza uspije učinit ćete sve da se "uklopite " i da veza uspije ,a to znači prihvatit ćete dijete.
Na
žalost ta uloga pomajke je jako nezahvalna i kao
što vidi

te iz Vlatkinog slučaja ne da se vaši napori
i nastojanja cijene,nego što god učinite ne valja.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika