16.11.2009. / 15:26

Autor: Nacionalova redakcija

Povratak tajkuna: Luka Rajić u Popovači predstavlja tvornicu lijekova

"Želimo biti prvi koji će stanovnicima Popovače dati sve informacije o našoj kompaniji kako bi od samog početka uspostavili dobre odnose sa zajednicom s kojom ćemo, vjerujem, uspješno surađivati, kazao je bivši vlasnik Dukata"

Tajkun Luka Rajić najavio je za srijedu predstavljanje stručnog tima i kompletnog projekta tvornice generičkih lijekova, koja će se graditi u Popovači. "Želimo biti prvi koji će stanovnicima Popovače dati sve informacije o našoj kompaniji kako bi od samog početka uspostavili dobre odnose sa zajednicom s kojom ćemo, vjerujem, uspješno surađivati, kazao je bivši vlasnik Dukata", prenosi izjavu Rajića Jutarnji list.

Županica Marina Lovrić Merzel podsjetila je kako u cijelo Hrvatskoj nedostaje ovakvih značajnih investicija 'koje donose nova radna mjesta'. "Dolazak PharmaS-a u Sisačko-moslavačku županiju nije slučajan. Pobjedili smo na tržištu u Hrvatskoj, jer smo imali najbolje uvjete, najviše otvorili mogućnosti u brzini ishođenja građevinske dozvole i osigurali sve potrebno za realizaciju projekta.", rekla je županica.

Vezane vijesti

Rajić otvorio svoju tvornicu generičkih lijekova u Popovači

Rajić otvorio svoju tvornicu generičkih lijekova u Popovači

U poslovnoj zoni Mišička u Popovači danas je otvorena PharmaS-ova tvornica generičkih lijekova, 300 milijuna kuna vrijedna investicija Luke Rajića.… Više

Komentari

registracija
6/11/09

zarapoliglot, 16.11.09. 20:28

adivno da Luka Rajić ulaže u Hrvatsku. Vijest je svake hvale vrjedna.
Imam samo jedno pitanje na naše političare i one koji vode našu državu ..ODAKLE LUKI RAIJĆU NOVAC ... ODAKLE SU TI PUSTI BILIUNI I MILIJUNI ..zar nije došlo vrijeme da se netko to upita i počne konačno ispitivati porijeklo njegovih bilijuna i njemu sličnih "sposobnih" ljudi . Možda je to od onih koji danas kopaju po kantama za smeće.?


registracija
3/7/09

GLAVNISUDAC, 17.11.09. 00:42

ODAKLE LUKI RAIJĆU NOVAC ... ODAKLE SU TI PUSTI BILIUNI I MILIJUNI ..e, pa ima mamin bratić Šušak privatno ministarstvo koje jako puno radi i štampa kune, prodaje dinare....djeli stanove ima tajne računčiće a i fora je PIZZERIJA u Kanada i evo naša lova sva kod malog Luke čija mamica veli u intervjuu da je mali tak štedil da je i gablec uzimal od doma dok je šofiral kamiončić!

UF, JE....ODRAT MU KOŽU TRBA A NE PITAT NIŠTA!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika