15.12.2009. / 17:49

Autor: Andrea Belin

Finale Supertalenta: Tko će osvojiti 200.000 kuna?

Nakon prvih dvadesetak minuta posljednje, odlučujuće emisije, linije će biti zatvorene, glasovi pobrojani, a ostatak showa publika, žiri i gledatelji pred malim ekranima opraštati će se s jednim po jednim kandidatom. Na kraju će se po uobičajenom postupku proglasiti pobjednik prve sezone

Mateo RavlijaMateo RavlijaZa tri dana, članovi žirija, Nina Badrić, Enis Bešlagić i Dubravko Merlić proglasiti će najtalentiranijeg Hrvata za kojim su mukotprno tragali posljednja tri mjeseca.

Naime, show Supertalent će ući u veliku završnicu, a posljednja riječ je ipak pripala gledateljima koji cijeli tjedan imaju priliku glasati za svog favorita.

Nakon prvih dvadesetak minuta posljednje, odlučujuće emisije, linije će biti zatvorene, glasovi pobrojani, a ostatak showa publika, žiri i gledatelji pred malim ekranima opraštati će se s jednim po jednim kandidatom.

Na kraju će se po uobičajenom postupku proglasiti pobjednik prve sezone, odnosno dobitnik nagrade od 200.000 kuna i nositelj prestižne titule prvog hrvatskog Supertalenta.

Vezane vijesti

U petak veliko finale Supertalenta: Tko će osvojiti 200.000 kuna?

U petak veliko finale Supertalenta: Tko će osvojiti 200.000 kuna?

Potraga za prvim hrvatskim Supertalentom došla je do svoje velike završnice te u superfinalu gledatelji imaju priliku saznati tko je pobjednik druge… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika