21.07.2010. / 15:08

Autor: Andrea Belin

Početak karijere: Splićanka Antonia Dora Pleško dobila ulogu u Hollywoodu

Zvijezda prve sezone 'Supertalenta' za koji dan putuje u Ameriku gdje je dobila ulogu u seriji 'Rhythm Village' producenata Josepha Zamberlina i Kenta Stevensona

Nina Kraljić i Antonia Dora PleškoNina Kraljić i Antonia Dora PleškoIako joj je tek jedanaest godina, zvijezda prve sezone 'Supertalenta', Splićanka Antonia Dora Pleško ostvarila svoje snove.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Antonia Dora Pleško za koji dan putuje u Ameriku gdje je dobila ulogu u seriji 'Rhythm Village' producenata Josepha Zambelina i Kenta Stevensona.

U spomenutoj seriji će glumiti djevojčicu koja iz Europe dolazi u bakinu kuću prepunu tajni i koja uz pomoć mačke dolazi do brojnih otkrića.

Podsjetimo, premda nije slovio za favorita, u prvoj završnici hrvatske inačice Supertalenta pobijedio je 15-godišnji Tihomir Bendelja iz Hrženca nadomak Ludbrega. Druga je bila Monica Rogić, a treći plesači Atomic Dance Factory. Iako gledatelji nisu njezin osebujan glas prepoznali kao supertalent, producenti serije 'Rhythm Village' očigledno joj nisu mogli odoljeti kada su je vidjeli na YouTubeu.

Vezane vijesti

U petak veliko finale Supertalenta: Tko će osvojiti 200.000 kuna?

U petak veliko finale Supertalenta: Tko će osvojiti 200.000 kuna?

Potraga za prvim hrvatskim Supertalentom došla je do svoje velike završnice te u superfinalu gledatelji imaju priliku saznati tko je pobjednik druge… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika