21.12.2009. / 11:52

Autor: Hina

Vidošević: Potaknut ću na dogovor što i kako raditi za Hrvatsku

Vidošević je naglasio kako će kao predsjednik potaknuti sve ključne ljude u državi, što dosad nije bio slučaj, da se dogovore o tome što treba raditi i kojim putem ići dalje

Predsjednički kandidat Nadan Vidošević danas je boravio u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, posjetio Dubrovnik te u konaovskom mjestu Ljuti na konferenciji za novinare istaknuo da će kao predsjednik potaknuti sve ključne ljude u državi na dogovor što i kako raditi za Hrvatsku.

"Hrvatska mora znati kamo hoće ići i kako do toga cilja stići, a treba motivirati ljude da se ostvari taj cilj. Jer, danas smo najinteresantniji europski prostor", naglasio je Vidošević, dodavši kako "ne smijemo dopustiti da uđemo u dužničko ropstvo te moramo znati što hoćemo od Hrvatske".

Vidošević je naglasio kako će kao predsjednik potaknuti sve ključne ljude u državi, što dosad nije bio slučaj, da se dogovore o tome što treba raditi i kojim putem ići dalje.

Kazao je kako ima sjajan motiv upravo danas govoriti o hrvatskom jugu i Dubrovniku, koji je jedini hrvatski brend, i koji je proteklih dana bio tri dana bez struje. Takva neorganiziranost, unatoč golemim svotama potrošena novca a da hrvatski jug još nije povezan, najbolje govori da smo napustili vrijednosti s kojima smo pobijedili u Domovinskom ratu, ocijenio je nezavisni predsjednički kandidat Nadan Vidošević.

Vezane vijesti

Hrvatska ima 28% veću prodajnu površinu po stanoviku od zemalja EU

Hrvatska ima 28% veću prodajnu površinu po stanoviku od zemalja EU

U primjeni najnovijih tehnoloških rješenja kao i strukturnoj konsolidaciji ponajviše je napravljeno u trgovini, rekao je Nadan Vidošević, predsjednik… Više

Komentari

registracija
9/12/09

latica, 21.12.09. 13:38

Konačno se je kandidirao netko tko zna i može bolje i tko nije samo jak na riječima s čim se drugi kandidati baš i ne mogu pohvalit!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika