02.02.2010. / 11:31

Autor: Andrea Belin

Bankrot: Iva Majoli i Stipe Marić zbog dugova prodaju restoran

Restoran na Trgu bana Josipa Jelačića je zatvoren još početkom siječnja, a desetak radnika kojima negdašnja tenisačica i njezin suprug nisu isplatili posljednju plaću spremaju se podići tužbu. Doprinose im navodno nisu plaćali više od godinu dana pa se dug popeo na 300 tisuća kuna

Stipe Marić i Iva MajoliStipe Marić i Iva MajoliDa su supružnici Iva Majoli i Stipe Marić korak do bankrota šuška se već mjesecima, a ključ u bravi restorana Sora na zagrebačkom Trgu bana Jelačića potvrdio je takva nagađanja.

Kako doznaje portal 24 sata, restoran je zatvoren još početkom siječnja, a desetak radnika kojima Stipe i Iva nisu isplatili posljednju plaću planiraju podići tužbu. Doprinose im navodno nisu plaćali više od godinu dana pa se dug popeo na 300 tisuća kuna.

Taj iznos naplatila je porezna uprava s računa Stipine tvrtke Profundum d.o.o. još prošlog ljeta, ali nakon toga Marić nije mogao platiti dobavljače pa je jedino rješenje bilo zatvaranje i prodaja restorana.

"Ja nisam ugostitelj nego savjetnik za financije i menadžment. Sve u vezi Sore od početka je pošlo krivo: otvaranje zgrade kasnilo je godinu dana, a onda je došla kriza", komentirao je Stipe i dodao kako će novcem od prodaje najprije isplatiti radnike.

Inače, u uređenje ovog luksuznog objekta uloženo je oko 600 tisuća kuna zbog čega je Majoli morala dignuti još jedan u nizu kredita.

Podsjetimo, restoran na Hvaru je u kolovozu prošle godine zatvorio državni inspektorat zbog nemogućnosti pribavljanja minimalnih tehničkih uvjeta.

Vezane vijesti

Iva Majoli: Denis joj je očito više od prijatelja

Iva Majoli: Denis joj je očito više od prijatelja

"Ne, nisam zaljubljena", jasno je izjavila bivša tenisačica Iva Majoli za prošlotjedni broj magazina Story demantirajući tako naše tvrdnje kako je u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika