Objavljeno u Nacionalu br. 746, 2010-03-02

Autor: Plamenko Cvitić

NADAN PONOVO JAŠE

Nakon dva mjeseca Vidošević ustao iz bolesničke postelje

NADAN VIDOŠEVIĆ u društvu predsjednika
Hrvatskog sabora Luke Bebića na dodjeli nagrada Zlatna kunaNADAN VIDOŠEVIĆ u društvu predsjednika Hrvatskog sabora Luke Bebića na dodjeli nagrada Zlatna kunaPredsjednik Hrvatske gospodarske komore i bivši predsjednički kandidat Nadan Vidošević protekla je dva mjeseca proveo prikovan uz krevet, a prvo njegovo pojavljivanje u javnosti bila je svečana dodjela nagrada Zlatna kuna što se u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici održala u ponedjeljak, 1. ožujka. Iako se većina predsjedničkih kandidata nakon održanih izbora povukla iz medija i uglavnom otišla na kraći odmor, predsjednik HGK za to je imao ozbiljnih zdravstvenih razloga: potkraj siječnja u konjičkom klubu u Zaprešiću pao je s konja i ozlijedio kralježnicu.

Premda je njegova glasnogovornica Martina Sokač izvijestila javnost o toj nezgodi, Vidoševićeve ozljede leđa tada su okarakterizirane kao lakše, no čini se da je njegov pad s lipicanca ipak bio puno ozbiljniji. Prema Nacionalovim izvorima, liječnici su Vidoševiću propisali da najmanje šest tjedana mora strogo mirovati, tako da je cijelu veljaču proveo kod kuće. Zbog ozljede leđa Vidošević je čak morao odgoditi svečanu proslavu svog 50. rođendana koja se 30. siječnja trebala održati u zagrebačkom Movie Pubu, što je njegovim prijateljima bio znak da je ozbiljno shvatio preporuke liječnika da što više miruje. Zbog toga većina njegovih suradnika nije vjerovala ni da će se pojaviti na dodjeli nagrada Zlatna kuna, jer bi još najmanje dva tjedna trebao provesti kod kuće u krevetu.

Zbog odluke da ranije iziđe iz kuće i ode na događaj u NSB Nadan Vidošević navodno je riskirao i mogućnost da dodatno ozlijedi svoju kralježnicu, no očito mu je, unatoč izjavama da uživa u dugotrajnom gledanju filmova, kod kuće ipak dosadilo.

Vezane vijesti

Hrvatska ima 28% veću prodajnu površinu po stanoviku od zemalja EU

Hrvatska ima 28% veću prodajnu površinu po stanoviku od zemalja EU

U primjeni najnovijih tehnoloških rješenja kao i strukturnoj konsolidaciji ponajviše je napravljeno u trgovini, rekao je Nadan Vidošević, predsjednik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika