27.05.2010. / 17:15

Autor: Andrea Belin

Brzo i jednostavno: 4 laka koraka do savršenih nogu

Nekoliko kapi anticelulitne kreme, pravilan odabir namirnica i par sati fizičke aktivnosti učiniti će vaše noge neodoljivima već za tjedan dana

Učvrstite nogeUčvrstite nogeGotovo da ne postoji pripadnica nježnijeg spola koja ne zavidi ljepoticama koje već godinama šeću modnim pistala i njihove noge, unatoč vrtoglavim potpeticama, izgledaju prekrasno. Na svu sreću, put do savršenih nogu nije toliko dugotrajan i iscrpljujući. Nudimo vam nekoliko savjeta koji će vaše noge učiniti besprijekornim u samo nekoliko dana!

Piling za noge

Prije nego obučete svoju omiljenu haljinu, ne bi bilo loše da napravite piling nogu. Kozmetičke preparate za njegu ovog dijela tijela možete napraviti i kod kuće.
Pomiješajte morsku sol i nekoliko kapi maslinovog ulja. Dobivenu smjesu utrljajte u noge ( koljena i pete) i ostavite trideset minuta, a nakon toga isperite mlakom vodom.

Prehrana

Sanjate li o čvrstim nogama obratite pažnju na prehranu, naročito ako se borite protiv celulita.
Konzumirajte namirnice koje obiluju vitaminima A, E, C i K. Pojačajte konzumaciju ananasa, kivija i grejpa. Osim toga jedite jagoda, crni ribizl i trešnje. Namirnice koje potiču izlučivanje viška vode iz tijela su banane, krumpir i paradajz. Ukoliko se "narančine kore" želite riješiti što prije, ne bi bilo loše da za svakodnevnu njegu koristite anticelulitnu kremu.

Fizička aktivnost

Da bi vaše noge izgledale savršeno, fizička aktivnost ne bi smjela izostati. Pola sata šetnje, nekoliko minuta trčanja i vožnje biciklom učiniti će vaše noge besprijekornim za samo nekoliko dana, a fizička aktivnost neće štetiti ni zdravlju vašeg organizma.

Vezane vijesti

Jednostavno i brzo: 3 najučinkovitije vježbe protiv celulita

Jednostavno i brzo: 3 najučinkovitije vježbe protiv celulita

Višak kilograma i celulit najveći su neprijatelji većine žena, a da biste se do ljeta riješili neželjene narančine kore, ne bi bilo loše da s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika